Radzio
Go
|
"Czerwone zorze budzą mnie ze snu...". Zaś oszroniło, piękna taka... siwucha i zatwardziałe podłoże. Znaczy grunt, twardy grunt!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Deoxys, nie mogę Ci wysłać PM, usuń trochę wiadomości
|
|
|
|
|
|
|
Deoxys
Go
|
Ano zapchano sytuacja opanowana
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Bez zmian. Szron ma swój urok, nobliwy taki. Na moim Jaworze, w moim lesie mój dzięciol kosmetykę robi. Jakiemu lekarzowi by się chciało, za parę robali w tak trudnych warunkach pracować. Bo to i wysoko i wibracje nie byle jakie __ ech Naturo.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Deoxys, nie mogę Ci wysłać PM, usuń trochę wiadomości Uuuu niezly, na forku zero postow a skrzynia zapchana
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
W takiej pogodzie to to chyba musi być jakaś kara albo pokuta...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
bieg lekki i przyjemny. Reniu przesadzasz,dobre chlodzenie jest. taka karma
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chłodzenie na pewno nie zawodzi...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
E tam, piachu się nażarł. Ależ słoneczny wyraj! Gdzieniegdzie zabielone i wyraźnie słychać zmianę dźwięków, gdy w śnieg wbiegnę, znaczy __ więcej skrzypienia słyszę. A nartki tylko patrzą, kiedy porządny śnieg się uleży, bowiem już są ze mną. Ech, młodość __ "durna" i "gupia" taka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Parę brzóz legło pod naporem wiatru, te będą umierały leżąc. W lesie pusto, ale nie ma się czemu, ani komu dziwić prognozy dla Polski takie straszne, że nawet psy nie są w stanie przekonać swoich przyjaciół do wyjścia w las, a wczoraj przecież gwarno było. Dziś kilometrów pięć i coś niecoś __ przed "nartowaniem".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Las, to las, a miasteczko, to miasteczko. Wilgotność w zasadzie 100% i tu i tu, bowiem mży równo, ale... w lesie nie ma obmarzniętych chodników, a kostka, taka fajna, brukowa dobrze lód w sobie trzyma. Wyjazd do Łazisk Górnych przez Wilkowisko skutkował 20-to godzinnym pobytem w środku lokomocji, więc nabiegałem się do syta na odcinku 5km. A oczy? Oczy, jak to w okresie korytowym nie raz bywało, chciały by jeszcze.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tu jakoś ten huragan obszedł się z lasem bardzo łagodnie, ale pewnie się zdążył wyszaleć się na Pomorzu i w Wielkopolsce.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlasnie, co z tym Ksawerym, byl czy go nie bylo, czy moze nadchodzi? Tv nie ogladam to nie wiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wlasnie, co z tym Ksawerym, byl czy go nie bylo, czy moze nadchodzi? Tv nie ogladam to nie wiem
Zyon na jakim świecie żyjesz? Ksawery już dawno paszoł.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O'holender! Prz :lol:egapilem takie tornado Moze chociaz na YT sa jakies filmiki?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|