|
RafałS
|
Gołe niebo, przymrozkowo dzisiaj, mgły i wilgoć wiszą nad bieżnią. Toteż skromnie dzisiaj, dla dróg oddechowych nie za ostro.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dzisiaj nie będzie przebieżki. Wystarczy mi godzinka na koszu. Chłodno już więc bez szaleństw. Kilkadziesiąt słabszych wsadów, rzuty, gra z cieniem + trochę w tym wszystkim przebieżki oczywiście. Na gumowanym fajnie butów nie zdziera się.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
. Chłodno już więc bez szaleństw.
ta, uważaj na anginę. Wszyscy dookoła charczą po mieście. Centra omijaj daleko . Ja dziś też w czapce. Ale siara.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie bywam ostatnio w towarzystwach, ale uwaga warta do serca wzięcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mysle, ze jak juz skonczy biegac to bedzie sie zajmowal leczeniem stawow. Mimo, ze generalnie sport jest ok, i adaptacja tez, to jednat to dosc stresogenne zajecie dla organizmu, Gdzies czytalem opracowania, ze to w ogole niefizjologiczny wysilek i ze zdrowiem nie ma nic wspolnego.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Właśnie - stresor. Ciągłe parcie na poprzeczkę... Przekraczanie własnej biologicznej pojemności, tudzież oscylowanie w jej granicach... Tak, to jest stres prawdziwy dla cielesności.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jak potem 50 dni poleży, 50 dni pośpi i 50 dni odpocznie?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to zależy co, gdzie, kiedy, kto, z kim i w jakich warunkach...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Mgła się na smogu skrapla, chłodno. Rundka w lewo, step, zwrot, rundka w prawo, step, zwrot... x10. Spociłem się w moim kubraczku.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Akurat na wschód księżyca zza billboardu zdążyłem :-/ . Ale zimnawo dziś, -5°C. Zatem 10 rundek przebiegło nad wyraz spokojnie, niepogoda to na intensywne dychanie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Przy takich temperaturach, to już trzeba twarz kremować, bo szczypie w uszy, szczypie w nosy...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jeszcze nie dało się odczuć. Jakiś mróz inszy od typowo zimowego. Bezwietrznie, wilgotno, trochę mgły w powietrzu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to ciepły mróz...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Koszulka i cienka bluza za odzienie starczyły mi dziś, wszak tylko 10 rundek. Acz mrozik jest. Przy 8 okrążeniu mała zaskoczka spotkała mnie w postaciach dwóch gości, na moim prywatnym-publicznym stadionie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
oj to nieładnie! przypomniał mi się jeden pan, który przyszedł kiedy pływałem na basenie. 7 torów , ja sam na torze nr 2 ( pozostałe tory puste ). A on podchodzi do mnie i mówi - '' Wiem pan , ja już dość długo chodzę tutaj i zawsze korzystam z tego toru '' - zasugerował mi zmianę toru - a ja - . No cóż - zrobiłem mu miejsce. Jak jego - to niech tak będzie . Dodając niechcący w jego stronę, iż się pomyliłem
|
|
|
|
|
|
|
|