Diogenes z Synopy
Go
|
w weekendy jest przegrane, gdy jest ciepło. Trzeba slalomem między wariatami na ślizgaczach. I odwracać się czy na głowę nie wjadą. Dziwne , tyle miejsca na środku jeziora, ale ... tam nikt nie widzi jak umi jeździć na skuterze. Płoszą ptaki, normalnie dzicz. Nie ptaki. Ratunkiem jest popływanie do 8:00 rano. To jeszcze lemingi śpią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za Tobą jakieś zgrabne cztery babeczki stoją.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
super!
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś to łabędź sam do mnie przypłynął nieproszony. Stanął na łapach i zaczął do mnie gadać - kky, kky! jakoś tak. Chyba karmią go bo był mniej niż 1 metr ode mnie. Przegoniłem go, bo tymi skrzydłami mi koło nosa machał. Na płytkiej wodzie. Szkoda, że nie miałem aparatu. Woda dziś zimniejsza. Ale to dobrze, bo się człowiek nie zgrzeje
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ekstrema
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
U mnie na bieżni nie da się pływać. Dziś tylko przysiady z obciążeniem + trochę drążek no i 4km. Bez większego wysiłku bo homeostazy więcej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pod wieczór 10 okrążeń/19:20. Dość dobrze się biegło bo obiadu właściwie nie jadłem, tylko trochę węglowodanów i tłuszczu za dnia. Szkoda że 400m. dziś nie próbowałem. Do następnego razu...
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Lepsze jest biegać 3 razy w tygodniu na beta-oksydacji przez 20 - 30 minut czy HIIT przez 12 minut 2 razy w tygodniu?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pewnie zależy. Ja dziś 4km ze zmianami tempa i urozmaiceniami. Potem trochę naskoków... takie tam pół godzinki.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj jest super pogoda do biegania, więc skorzystałem coby później nie żałować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzeba "odpracować" piwo na meczu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Nie ma piwa- nie ma meczu
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
No, ja też już nie mam kogo wysłać
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No ale to chwilowy wyjazd, więc wkrótce znowu będzie gwarno.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|