|
RafałS
|
Kilka dobrych momentów było, ale gra kontrolowana niewielką przewagą punktową przez wiadomych finalistów.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dziś nie pobiegałem. Ale dobre serie poszły na m.in. nogi, tak że zapiekło na podudziach.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie wiem czy takie coś się liczy... Ja wiem i nie powiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Dzisiaj wybiegłem z planem co by potruchtać godzinkę bez myślenia o tempie. Pierwsze trzy kilometry jak zwykle najgorsze, czwarty w 6.42 a potem już urywałem coś co kilometr, tak do ósmego w 6.06. Na koniec wydłużyłem lekko krok i dziewiąty km w 5.36, kolejny w 5.32. W sumie 10km w 1.02.35 więc tylko 2.5min do urwania
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na dziś wykręciłem 13 okrążeń w słabym czasie. Doping słaby.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czuję nieodpartą ochotę posłuchać muzyki. No to idę do lasu na przebieżkę, bo tam jest odpowiednia cisza do słuchania muzyki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja dziś tylko 4km bo nogi zajechałem.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
U mnie wczoraj też leciutko, 5km/32min
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Krótsze dystanse też są fajne, bo można szybciej biec.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Ta perilipina to kolejny kandydat na dopalacz.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
woda 16,5 st C więc kilometr przepłynąłem. Jakoś nie mogłem się rozgrzać podczas Samotnym białym żaglem byłem, chyba nie muszę dodawać
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z pływania to ja dziś mizerne kilka metrów. Z biegania 10 okrążeń i małe przyspieszenie na koniec. A pływanie to sobie jeszcze odbiję w wannie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szybka przebieżka 7km, bo czekali na mnie i nie chciałem przedłużać, ale za to przycisnąłem na finiszu aby efekt był.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja spokojnie. Bez zbędnego przeciążania. Prawie 2 km bo woda podeszła pod 18 st C i świetnie chłodziła. Bardzo dużo niekształtnych ludzi na plaży wyległo. Właściwie ...... to ja dziwnie wyglądałem
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś już pewne 18 st C. Z 1,5 km. Pan z panią jachcikiem motorowym podpłynęli do mnie czy pomocy potrzebuję , odwzajemniłem się pytając o to samo. Także uzyskałem odpowiedź odmowną. Dziecko mi pomachało (ja odmachałem), po czym popłynęli w swoją stronę, a ja w swoją siną dal Gorąco poza wodą, ponad 30.
|
|
|
|
|
|
|
|