Radzio
Go
|
Blackend, a nie pomyślałeś czasem, że nick "Czarnykoniec" może się niefortunnie kojarzyć. Zależy kto o jakim końcu myśli... Ja niestety nie myślę ....................... ktoś starszy był przede mną w kolejce po rozum ( mam na to dowody ) i ........................................ myśli teraz podwójnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Blackend, a nie pomyślałeś czasem, że nick "Czarnykoniec" może się niefortunnie kojarzyć. Przecież tyle osób uczy się angielskiego........ No faktycznie może się źle kojarzyć. Wtedy byłem w trakcie lektury cos tam o kosmosie i miało być czarna dziura czy cos w tym guscie ale to wskazywałoby na płec żeńską i jakos takos wyszło mi blackend bez głębszej ideologii
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ja naprawdę jestem daleki od poprawiania.
No wiesz wcale tego tak nie odebrałem - jest dobrze, a jak palne trzy po trzy to bardzo proszę poprawić!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja naprawdę jestem daleki od poprawiania.
No wiesz wcale tego tak nie odebrałem - jest dobrze, a jak palne trzy po trzy to bardzo proszę poprawić! Pewnie że teraz już wiem . Przynajmniej nie będę musiał aż tak mrużyć oczu, choć z drugiej strony ... porady okulistki w zakresie mrużenia oczu .................................. A pro po, doczytałem że masz kłopoty z kolanem. Próbowałeś konsultować to z okulistką? Bo "sporo" użytkowników tego forum w różnych przypadkach tak radzi ....................
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Próbowałeś konsultować to z okulistką?
Jeszcze chodzę - czekam az samo przejdzie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś biegałem w deszczu 5km/32min- prawie jak jesienna kąpiel w jeziorze . Trochę było ślisko, ale za to jak się stawy skokowe powzmacniały.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Na wzrok nie zaszkodziło... O nie, stanowczo nie. Z dobrze poinformowanych źródeł dowiedziałem się, że okulistki w sytuacjach wyjątkowych używają pecety ................... dla poprawy wzroku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja raz byłam u okulisty i obyło się bez pensety.. ..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.. ..tego to już nie jestem pewna. On wyglądał tak.. chyba optykulista to był....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.. ..tego to już nie jestem pewna. On wyglądał tak.. chyba optykulista to był.... Różnica między nimi jest niewielka, ale jednak jest, bowiem optyk to ten, który na zimę mchem okna optyka.............
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tam nie było okna - więc nadal nie wiem. Ale miał okulary, to to musiał być okulista jednak...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Poczułam się wywołana do tablicy :lol:w kwestiach okul...opty, z optykiem nie mam doświadczeń, a okulista też nic mi nie wpychał...do oka To kto to w końcu był ? Tak, czy siak, wzrok znacznie mi się poprawił, ale za to okularkom się coś popsuło, bo jakieś takie zamglone widzenie przez nie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeśli miał okulary to .............. to ................ okularnik?
|
|
|
|
|
|
|
|