Autor
|
Wtek: BIEGANIE (Przeczytany 3905718 razy)
|
Zonia
Go
|
Jeśli miał okulary to .............. to ................ okularnik? miał taki jeden, duży okular
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Przeprosiłam się ze swoją skakanką i już dziś na początek poskakałam sobie 10 min.Najgorsze pierwsze 5 min,a na dodatek po przerwie,ale później już łatwiej.Pewnie dojdę do pół godzin.,no i 100 brzuszków do tego i czuję się rewelacyjnie Tego było mi potrzeba,bo ostatnio chyba trochę zaczęłam gnuśnieć,a jak mawiał Tomasz Kwaśniewski ;gnuśnienie jest najgorsze (czy coś w ten deseń) i tak w istocie jest,więc się szybko wzięłam za siebie żeby nie zgnuśnieć do cna .
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
A ja nie wiem jak się robi brzuszki
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
O rany! Zupełnie inaczej sobie te brzuszki wyobrażałam
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
O rany! Zupełnie inaczej sobie te brzuszki wyobrażałam To teraz Zoniu, jak już wiesz,to jedziesz z tym koksem
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
...Tego było mi potrzeba,bo ostatnio chyba trochę zaczęłam gnuśnieć,a jak mawiał Tomasz Kwaśniewski ;gnuśnienie jest najgorsze (czy coś w ten deseń) i tak w istocie jest,więc się szybko wzięłam za siebie żeby nie zgnuśnieć do cna . O gnuśnienie dzisiaj łatwo . Poza biochemią. 10 Hz częstotliwość pracujących mięśni, przyjemna rzecz z resztą przewija się chyba też w prądach selektywnych i podobno wyróżnia w naturze. Dla mnie przyjemniejsze od samego wysiłku jest takie specyficzne zmęczenie wysiłkiem fizycznym.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Dla mnie przyjemniejsze od samego wysiłku jest takie specyficzne zmęczenie wysiłkiem fizycznym.
Kurcze,mam to samo Zawsze mówię po takim fizycznym wysiłku,że przyjemnie się zmęczyłam,a jak mnie bolą mięśnie na drugi dzień (kilka dni temu miałam tak po 200-stu brzuszkach),to odczuwałam przyjemny/zdrowy ból mięśni
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nom, a mnie ostatnio zwiodczaly posladki, ale dzis pojade sobie kupic wrotki, kask ochronny, nakolanniki, nalokietniki, napiersniki i jeszcze co trzeba będzie. City bedzie moje, ze o jedrnosci nie wspomnem...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Nom, a mnie ostatnio zwiodczaly posladki, ale dzis pojade sobie kupic wrotki, kask ochronny, nakolanniki, nalokietniki, napiersniki i jeszcze co trzeba będzie. City bedzie moje, ze o jedrnosci nie wspomnem... Daruj sobie te wszystkie ochraniacze,niepotrzebny wydatek,za to kup sobie zgrzewkę piwa,wsadź do plecaka i dajesz czadu A pupcię będziesz miał jędrną,jak niemowlak ,ale co twarzy tego nie mogę zaręczyć
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Nom, a mnie ostatnio zwiodczaly posladki... Wyznanie na miarę pięćsetnego posta.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nom, a co z celulitisem? Wrotki pomogom?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ten będzie 502!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Czy pomogą? Sprawdź i nie zapomnij opowiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli masz rozstępy po dziecku, to też pomogą...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nom nie zdecydowalem jeszcze, czy wrotki, bo może rolki som lepsze?
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Nom nie zdecydowalem jeszcze, czy wrotki, bo może rolki som lepsze?
"WojciechuS" czy ktoś ci się na konto włamał?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A skąd! To wszystko przez toksyczne dzieciństwo!
|
|
|
|
|
|
|
|
|