RTS
Go
|
To może coś przeoczyłem...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Pewnie tak, ale nic ważnego...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak. Macie rację...Za pokutę będę dzisiaj biegała...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ile trzeba trenować, żeby z taką precyzją jeździć...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ile trzeba trenować, żeby z taką precyzją jeździć... Dzieci szybko łapią . Znam jednego takiego dorosłego,który tak "slalomuje",a jednego takiego "ścigacza",który jeździ na zawody międzynarodowe,ale oni trenują codziennie,po kilka godzin .Wygląda,że to ich miłość
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A to ci dopiero "jazda"
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Kamyczek na chodniczku i tragedia pewna...
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
... Lewa noga podniosła mnie 169 razy, a prawa 159...
Popełniłem powtórzeń: L-180, P-150. Ostatnie powtórzenia takie trochę niepełne. Co ciekawe wynik nieadekwatny do samopoczucia, ale skoro poszło w nogi to... wszystko pasuje . ...BIEGAJ
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Może. Albo lewa noga bardziej wyrobiona - za dużo koszykówki - dwutakty (odbicie z lewej) itd.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Nie zwróciłem uwagi na tempo ale na pewno było szybciej niż 1x/1sek. Szybciej - więcej, wolniej - mniej.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No,a ja napisałam,że się przeprosiłam ze skakanką i 10 min.,ale widać skakanka się ze mną nie przeprosiła i dała mi popalić w postaci bólu nogi.Dziś już jest jednak zdecydowana poprawa.Nogę potraktowałam Naproxenem .I tak sobie właśnie przypomniałam,że za bardzo tę nogę obciążyłam w stosunku do drugiej Teraz zacznę od 5 minut ,powoli zwiększając czas
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
i 10 min..... ...sobie poskakałam....itd.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
i 10 min..... ...sobie poskakałam....itd. Przypominaj mi o tej skakance jak najczęściej Już za pierwszym razem, jak o niej pisałaś, postanowiłam sobie, że kupię i tez będę skakać i wciąż o niej zapominam
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Przypominaj mi o tej skakance jak najczęściej Ok O brzuszkach też mogę przypominać Dziś po dwudniowej przerwie zrobiłam 250 za jednym podejściem Czyli pobity rekord
|
|
|
|
|
|
|
|