Zonia
Go
|
Przypominaj mi o tej skakance jak najczęściej Ok O brzuszkach też mogę przypominać Dziś po dwudniowej przerwie zrobiłam 250 za jednym podejściem Czyli pobity rekord Tak, tak, przypominaj i o brzuszkach Ile brzuszków robiłaś na początku?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja dostałam hula hop - taki rozmiar dla dorosłych, bo starym córy hula hopem mi nie wychodziło. Tym nowym mi wychodzi, ale nie dużo - kilka okrążeń i spada.. Jeszcze mi kości bolą, jak z takim rozmachem się kręci i uderza - chociaż zapewniam, że koścista nie jestem... No ale cóż? ..trening czyni mistrza.. żeby tylko mi się tak chciało - jak mi się nie chce...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ile brzuszków robiłaś na początku?
30 ale wtedy byłam po dłuuuugiej przerwie ruchowej i nie dawałam rady więcej zrobić .
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
... żeby tylko mi się tak chciało - jak mi się nie chce... A no właśnie.Mobilizacja i silna wola
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie najbardziej bobilizuje ten wątek. Gdyby nie on to ja bym na pewno nigdy nie biegała, ani nie zakupiłam sobie tego orbitreka. Brzuszki też czasami ćwiczę, ale nie powiem ile..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Mnie najbardziej bobilizuje ten wątek. Gdyby nie on to ja bym na pewno nigdy nie biegała, ani nie zakupiłam sobie tego orbitreka. Brzuszki też czasami ćwiczę, ale nie powiem ile.. Mam nadzieję, że i na mnie ten wątek wpłynie mobilizująco i w końcu mnie zmobilizuje
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
hula hop też fajna sprawa,no ale nie ma co łapać dziesięciu srok za ogon,bo w końcu ani jednej nie będzie się mieć
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja córa tym może kręcić aż się zmęczy, albo znudzi..nawet na szyi (strasznie dla mnie nieprzyjemne), ręce, czy nodze..Kiedyś też tak potrafiłam..
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo łatwo jest coś takiego.. obejrzeć...
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Wbrew pozorom to nic nadzwyczajnego. Robi wrażenie. No i co najbardziej godne uznania to kondycja.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może. Albo lewa noga bardziej wyrobiona - za dużo koszykówki - dwutakty (odbicie z lewej) itd. A przecież łapy są dwie, nogi dwie. Kosz mooożna zaatakować a każdej strony. ................. nawet od zakrystii.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
A przecież łapy są dwie, nogi dwie. Kosz mooożna zaatakować a każdej strony. ................. nawet od zakrystii. Wszystko można ale w praktyce to się uzależnia bardziej od prawo lub leworęczności.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Wszystko można ale w praktyce to się uzależnia bardziej od prawo lub leworęczności. Kiedyś grałam w kosza z moimi kuzynami,ale byłam, no i jestem za niska i nie wychodziło mi,za to w siatkówkę mi nawet szło z nimi,choć nie powiem,że idealnie
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Kiedyś grałam w kosza z moimi kuzynami,ale byłam, no i jestem za niska i nie wychodziło mi,za to w siatkówkę mi nawet szło z nimi,choć nie powiem,że idealnie Wzrost się przydaje ale to nie wszystko, mnie za to w siatkówkę jakoś nie szło.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Wzrost się przydaje ale to nie wszystko, mnie za to w siatkówkę jakoś nie szło. Najlepiej mi jednak szło w badmintona
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Też uwielbiałam. Teraz już on jakoś idzie w zapomnienie..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Też uwielbiałam. Teraz już on jakoś idzie w zapomnienie.. No niestety,a szkoda,bo to fantastyczne ćwiczenie.Ja gram jedynie na wsi z kuzynami ,czyli dwa tygodnie w roku
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|