Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Niewiele myśląc, wczoraj popełniłem 8km biegu i .................... dobrze mi tak. Maratonu w tym roku nie przebiegłem- pewnie dlatego, że nie próbowałem. Ale "na pocieszenie" za tydzień wystartuję w zawodach pływackich. Cudów się nie spodziewam, bo dwa tygodnie temu "nadziałem się" klatką piersiową na kierownicę roweru i do dziś dokucza mi jedno albo dwa żebra- trudno ocenić. (alibi )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to życzę Ci powodzenia.. Godnie nas tam reprezentuj..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
..."nadziałem się" klatką piersiową na kierownicę roweru ....
A cóż Ty Radzio robiłeś .Przepraszam,że się śmieję,ale musiał to być komiczny obrazek Przypominam sobie jak zrobiłam "salto" na rowerze.Nie zahamowałam przed deską,która tak dziwnie stała i mnie przerzuciło To było ze 20 lat temu,jak nie więcej .
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ale "na pocieszenie" za tydzień wystartuję w zawodach pływackich. Cudów się nie spodziewam
A ja życzę cudów [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
..."nadziałem się" klatką piersiową na kierownicę roweru ....
A cóż Ty Radzio robiłeś .Przepraszam,że się śmieję,ale musiał to być komiczny obrazek Przypominam sobie jak zrobiłam "salto" na rowerze.Nie zahamowałam przed deską,która tak dziwnie stała i mnie przerzuciło To było ze 20 lat temu,jak nie więcej . Jakiś zdesperowany człowiek zaparkował samochód na ścieżce rowerowej (nie bał się - przecież ci rowerzyści tak pędzą) i musiałem zjechać na trawnik. Zjechać to nie problem, ale wrócić na ścieżkę ....... niby też nie, ale po ciemku źle oceniłem wysokość krawężnika i przednie koło mi "nagle uciekło".
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jakiś zdesperowany człowiek zaparkował samochód na ścieżce rowerowej (nie bał się - przecież ci rowerzyści tak pędzą) i musiałem zjechać na trawnik. Zjechać to nie problem, ale wrócić na ścieżkę ....... niby też nie, ale po ciemku źle oceniłem wysokość krawężnika i przednie koło mi "nagle uciekło". No to poważne.Mojej córce tak się wepchał jakiś koleś,jak jechała na rowerze,po prostu wparował ni stąd ni zowąd na ścieżkę i się wywróciła,a i ten "mądry" też.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ta konkurencja tez będzie? [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No "Zonia" my tutaj teraz to prawie filmy mamy..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
No "Zonia" my tutaj teraz to prawie filmy mamy.. Tak trochę bardziej zobrazowane Mniejszy wysiłek dla wyobraźni
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ta konkurencja tez będzie?
Nie! Basen ma max głębokość 180cm. Chyba, że ktoś chce koniecznie "zaparkować"
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Nie! Basen ma max głębokość 180cm. Chyba, że ktoś chce koniecznie "zaparkować" Na basenie,gdzie swego czasu jeździłam,bo teraz nie jeżdżę,to jest właśnie 180cm głębokości i tam skaczą na główkę.Ja bym się bała .
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ta konkurencja tez będzie?
Nie! Basen ma max głębokość 180cm. Chyba, że ktoś chce koniecznie "zaparkować" Zaparkować powiadasz? [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
..........to jest właśnie 180cm głębokości i tam skaczą na główkę.Ja bym się bała .
Jeżeli jest woda ..................................
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jeżeli jest woda .................................. No jest,jak najbardziej jest,ale mnie się wydaje,że to za płytko.Może jestem przewrażliwiona na tym punkcie,bo się naoglądałam parę przypadków ,z czego jeden chłopak 19-sto letni cały sparaliżowany -tego nie zapomnę .
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No jest,jak najbardziej jest,ale mnie się wydaje,że to za płytko.Może jestem przewrażliwiona na tym punkcie,bo się naoglądałam parę przypadków ,z czego jeden chłopak 19-sto letni cały sparaliżowany -tego nie zapomnę .
180 cm wody ............................ jak wysokość skoku nieduża, a wiedza wystarczająco ......... Przecież urazy mogą się zdarzyć już przy kontakcie z wodą, a nie tylko z dnem.
|
|
|
|
|
|
|
|