renia
|
A po co przebarwiać.. siwy włos dodaje uroku.. i powagi..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
A po co przebarwiać.. siwy włos dodaje uroku.. i powagi.. W takim razie powiem że jakiś czas temu miałem jeden siwy włos ale teraz już go nie mogę znaleźć. Może to złudzenie było.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
siwy włos dodaje uroku.. i powagi.. Tak było dawniej. Dziś inne przymioty dodają powagi...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przecież i tak będę starsza Ale przecież nie chcesz być już starsza.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Może to złudzenie było. Z pewnością nie.Stawałeś się po prostu poważnym chłopcem,ale nic z tego nie wyszło .Nadal jesteś niegrzeczny
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Właśnie, właśnie, trzeba jeszcze dojrzeć do starości...
Otóż to! Dojrzewać należy powoli .................................................. czytałem
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Dziś inne przymioty dodają powagi... Jakie,jakie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W takim razie powiem że jakiś czas temu miałem jeden siwy włos ale teraz już go nie mogę znaleźć. Może to złudzenie było. To z pewnością był tylko promyk światła..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Z pewnością nie.Stawałeś się po prostu poważnym chłopcem,ale nic z tego nie wyszło .Nadal jesteś niegrzeczny Wszystko można mi zarzucać ale że jestem niegrzeczny to przede wszystkim.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak było dawniej. Dziś inne przymioty dodają powagi... ..np strój toples jak u "skarbka"..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszystko można mi zarzucać ale że jestem niegrzeczny to przede wszystkim. No ale teraz to chociaż grzecznie się przyznałeś..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
No ale teraz to chociaż grzecznie się przyznałeś.. Jeśli to pomaga na siwość i takie tam... To z pewnością był tylko promyk światła.. O! mogło to to być...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
..np strój toples jak u "skarbka".. Oglądałem, no supper skarbek, tylko dlaczego on tak zawsze na każdym zdjęciu wytrzeszcza gały? Jakaś nadczynność, czy niedoczynność po tych baranich jajach?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Poszurałem dziś 8km i się troszkę oszukałem. Wczoraj wieczorem przymroziło, a dziś przyszły chmury i utrzymały wysoką temp. z dnia ....................... jedne gacie za dużo Za to jutro się nie usmarczę jak dziś rano (-4 oC), ale pod warunkiem, że chmury będą całą noc.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Poszurałem dziś 8km Poszurałeś, to znaczy taki trucht? Ja z kolei dziś musiałam podejść rano do szkoły i tak mi się nie chciało jak jasny gwint.Obiecałam sobie,że jak wrócę,to szybko wskoczę pod kołderkę .Wyszłam, przebiegłam się do tej szkoły i odechciało mi się wracać do domu Zrobiłam sobie nawet nie spacer,a marszobieg -pełną godzinkę i nie wiem,czy przypadkiem nie porwałam się z motyką na słońce,ale to okaże się dopiero jutro w jakim stanie będą moje stawy.Tymczasem jednak, czuję się świetnie i jak nie będą mnie bolały stawy,to jutro rano też sobie zrobię taką godzinną rundkę ,bo jest całkiem miło,przyjemnie i takie tam
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Poszurałem dziś 8km i się troszkę oszukałem... To dobrze że są jeszcze tacy co oszukują z klasą. P. S. Dzisiaj fajnie, rzekłbym wiosennie jest.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Radzio" to może nie szurałeś, tylko jechałeś kolasą?
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
"Radzio" to może nie szurałeś, tylko jechałeś kolasą? I to i to, przecież napisał.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Jezeli nie zajrzycie do ciekawostek,to moze tutaj: """"Kopuła zjechała po kolejnego górnika. Jako 12 zostanie wydostany 34-letni Edison Pena. Podobno pod ziemią biegał 10 kilometrów dziennie""".
|
|
|
|
|
|
|
|