Zonia
Go
|
Jezeli nie zajrzycie do ciekawostek,to moze tutaj: """"Kopuła zjechała po kolejnego górnika. Jako 12 zostanie wydostany 34-letni Edison Pena. Podobno pod ziemią biegał 10 kilometrów dziennie""".
Zaglądają, zaglądają Przynajmniej ja zaglądam wszędzie, gdzie pojawi się cokolwiek nowego
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zrobiłam sobie nawet nie spacer,a marszobieg -pełną godzinkę i nie wiem,czy przypadkiem nie porwałam się z motyką na słońce,ale to okaże się dopiero jutro w jakim stanie będą moje stawy.
No i moje stawy są ok.Nic mnie nie boli w nich,tylko mięśnie.Po południu wczoraj też zrobiłam sobie godzinny marsz,bez biegu i słodko zasnęłam przed 21-wszą,bo byłam przyjemnie zmęczona
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libertador
Go
|
Zrobiłam sobie nawet nie spacer,a marszobieg -pełną godzinkę i nie wiem,czy przypadkiem nie porwałam się z motyką na słońce,ale to okaże się dopiero jutro w jakim stanie będą moje stawy.
No i moje stawy są ok.Nic mnie nie boli w nich,tylko mięśnie.Po południu wczoraj też zrobiłam sobie godzinny marsz,bez biegu i słodko zasnęłam przed 21-wszą,bo byłam przyjemnie zmęczona Tez bym chcial zasypiac jak niemowle, ale nawet po 12 km /90 min, mimo ze zmeczony jestem, ze nie mam sily nic do ust wlozyc, nadal z godzine po polozeniu sie do lozka, przewracam sie z boku na bok i nie moge zasnac.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
O! takie szuranie bardzo lubię. PS.Liberator,jak nie możesz zasnąć,to można sobie wtedy o czymś pomarzyć,o czymś miłym
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! takie szuranie bardzo lubię. I do takiego zachęcam, wcale nie trzeba biegać .....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Radzio, a kiedy i gdzie wybierasz się na maraton, czy tez zawdy jakieś? Może na wszelki wypadek załóż wprzód gips - gdzie się da...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..miało być ...czy też zawody jakieś.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
...połamania..płetw.. Płetwonurkowi prędzej. W żeglarstwie jest takie fajne: stopy wody pod kilem - czy jakoś tak Ale co się życzy pływakom?...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może wody w basenie..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
a pływakom ............ nie wiem jestem amatorem Może potargania czepka
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Uff.. jak zobaczyłam, że jest Twój nowy wpis, zlękłam się.. , że znowu wypadek.. "Radzio" Ty mnie nie strasz.....
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ktoś dzisiaj pływał? Bo ja odrobinkę w jeziorze - z ciekawości. Woda beznadziejna, zimna, ale ostatecznie i tak fajnie było. Nie pływałem ......................... ale znam ten fajny "smak", tyle że w moim przypadku po takiej kąpieli bardzo długo muszę szukać swoich atrybutów. Jeszcze 3 grosze. Żeby woda ciepła była, żeby obeszło się bez okulisty/okulistki?
|
|
|
|
|
|
|
|