renia
|
A ja mam pytanie: kto dzisiaj biegał?
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
A ja mam pytanie: kto dzisiaj biegał?
Ja nie wiem, ja dzisiaj na pewno nie. Jedynie takie tam swoje ćwiczenia porobiłem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli się dzisiaj narąbałeś to jesteś usprawiedliwiony..
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ja nie wiem, ja dzisiaj na pewno nie. Jedynie takie tam swoje ćwiczenia porobiłem.
Ja swoje ćwiczenia też porobiłam-2 i pół minuty brzuszki i 2 i pół minuty rowerek -to daje 5 minut i takich serii było 12 ,a to daje godzinkę.Z tym,że rowerek to przerwy-napinanie mięśni brzucha,rowerek,rozluźnianie itd. No i był szybki marsz również godzinkę. Teraz mogę iść z czystym sumieniem spać [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ja swoje ćwiczenia też porobiłam... A ja nie napiszę co i jak... Jeszcze mnie kto z jakim "szkrabkiem" pomyli.
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj jest wymarzona pogoda na bieganie. Ja już postanowiłam, że będę biegała..chociaż nawet by się paliło..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Tak! Dzisiaj jest super- 10 stopni na plusie i bez deszczu. Na trasę wybieram się około 15.00
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja dzisiaj w końcu biegałam na zmianę z marszobiegiem.. ..Na trasę wybieram się około 15.00 No to ja byłam pierwsza biegałam po 14-tej..
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Macie zdrowie... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jak to jest? Biega ten, który ma zdrowie, czy ten, który chce mieć zdrowie.. Może 2 w 1.. Można również maszerować.. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Do biegania długich dystansów mnie raczej nigdy nie ciągnęło, krótkie mnie bardziej wciągały. Dlatego dziś odrobiłem 10km/1h ale zrywami czyli marszobiegiem.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Oglądałem, no supper skarbek, tylko dlaczego on tak zawsze na każdym zdjęciu wytrzeszcza gały? Co sie dziwisz.Jak skoczył chłopak po pijaku pod ciężarówkę i był w śpiączce trzy miesiące to i tak cud,że ma tak mało uszkodzeń neurologicznych.Ale zapachu i smaku już nigdy nie poczuje prawidłowo.Toteż padlina "pachnie" mu owocami leśnymi. PS. Żeby było w temacie,to dziś zafundowałam sobie godzinę marszobiegów
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do biegania długich dystansów mnie raczej nigdy nie ciągnęło..
Mnie też nie..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Mnie też nie.. Ale do krótszych i szybkich...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Mnie też nie.. Ale do krótszych i szybkich... Ja lubiłam biegać właśnie długie dystansy. Najgorszy dla mnie był dystans 800m.Ani krótki,ani długi.Nie miałam sił w sumie,a trzeba było dość szybko przebiec.Na 100m dobra byłam.Na 3000 m,na 5000 m też byłam dobra.Ostatnie 500 m zawsze mi najlepiej szło,a na starcie nogi miałam jak z waty.Wszyscy mnie wyprzedzali ,a na koniec ja wszystkich "łykałam" i byłam zwykle pierwsza bądź druga.Stare dobre czasy szkolne były.Jest co wspominać
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ja w szkole zawsze należałam do tych mniejszych i drobniejszych. Więksi w lekkoatletyce byli lepsi ode mnie. .... Ja też należałam do mniejszych i drobniejszych,ale biegi i skoki w dal szły mi super ,bez treningu,bez żadnych przygotowań skoczyłam 4.60 m i to był rekord Tak wtedy czułam,że potrafię się tak mocno odbić i jeszcze machać w powietrzu nogami Ale przeżyłam raz porażkę,bo pojechałam na zawody i każdy skok miałam spalony .Natomiast najgorsza byłam w rzucie piłką lekarską Nie miałam kompletnie sił,aby rzucać daleko ... krótkie mnie bardziej wciągały. Dlatego dziś odrobiłem 10km/1h ale zrywami czyli marszobiegiem. No właśnie,za to teraz lubię takie zrywy.Marsz,szybki bieg,potem znów marsz i znów szybki bieg.Podchodziłam chyba do takiego sposobu uprawiania sportu kilka razy.Te zrywy mi nie służyły,ale teraz widać już się dostosowałam,a w zasadzie moje stawy,bo nie mam problemów z nimi.
|
|
|
|
|
|
|
|