renia
|
Umie ktoĹ coĹ takiego?
[zaĹÄ
cznik usuniÄty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Pogoda nie zachÄca, ale ja i tak pobiegam. Jedyna trudnoĹÄ to pora dnia. Po 18-tej co raz mniej widaÄ
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Pogoda nie zachÄca, ........
Przepraszam, Ĺşle oceniĹem sytuacjÄ. Pogoda wĹaĹnie zachÄca, wiÄc pohasam dzisiaj.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pogoda nie zachÄca, ale ja i tak pobiegam. Jedyna trudnoĹÄ to pora dnia. Po 18-tej co raz mniej widaÄ .. albo mniej widaÄ, albo problemy ze wzrokiem..
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
MĂłj coĹ takiego prĂłbuje..ale jeszcze daleko mu do takiej wprawy.. NiektĂłrzy "zdezorientowani" twierdzÄ
, Ĺźe takie rzeczy to siÄ z mlekiem matki wysysa ................ racja, odpowiednie BTW mleka matczynego i .......... przyjemnie jest o tym poczytaÄ w ksiÄ
Ĺźkach Jana.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
Pogoda nie zachÄca, ........
Przepraszam, Ĺşle oceniĹem sytuacjÄ. Pogoda wĹaĹnie zachÄca, wiÄc pohasam dzisiaj. No i dobrze mi tak miaĹo byÄ 8 a zanotowaĹem 10km/1h
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To teraz biegnij 2 km tyĹem i siÄ wyrĂłwna..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Ĺysy" Ĺwieci...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
"Ĺysy" Ĺwieci... Co on tam Ĺwieci, tyle ile mu siÄ od powierzchni odbije.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Pogoda jaka jest kaĹźdy u siebie widzi U mnie pogoda iĹcie wczesnowiosenna .Wiatr-wydaje siÄ, jakby suszyĹ mokrÄ
ziemiÄ po leĹźÄ
cym kilka miesiÄcy Ĺniegu.Raz sĹoĹce Ĺwieci,to znĂłw kĹÄbiaste chmury. Gdyby nie te liĹcie,ktĂłre opadajÄ
,to powiedziaĹabym,Ĺźe to wczesna wiosna
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
...10km/54min...
Czy prÄdkoĹci maksymalnej nie powinno podawaÄ siÄ w km/h zamiast km/54min? A tak powaĹźnie - gratulujÄ.Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
... Czy prÄdkoĹci maksymalnej nie powinno podawaÄ siÄ w km/h zamiast km/54min? .... W galopie trudno oceniÄ Vmax   Zegary jakieĹ rozchybotane takie .................
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Gość
|
W galopie trudno oceniÄ Vmax   Zegary jakieĹ rozchybotane takie ................. Za to po biegu pewnie harmonizujÄ
siÄ te zegary (biologiczne).Â
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
W galopie trudno oceniÄ Vmax   Zegary jakieĹ rozchybotane takie ................. Za to po biegu pewnie harmonizujÄ
siÄ te zegary (biologiczne). Wszystko mĂłwi, Ĺźe tak. Ale Vmax nie zarejestrowana
|
|
|
|
|
|
|
|