renia
|
Umie ktoś coś takiego?
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pogoda nie zachęca, ale ja i tak pobiegam. Jedyna trudność to pora dnia. Po 18-tej co raz mniej widać
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pogoda nie zachęca, ........
Przepraszam, źle oceniłem sytuację. Pogoda właśnie zachęca, więc pohasam dzisiaj.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pogoda nie zachęca, ale ja i tak pobiegam. Jedyna trudność to pora dnia. Po 18-tej co raz mniej widać .. albo mniej widać, albo problemy ze wzrokiem..
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mój coś takiego próbuje..ale jeszcze daleko mu do takiej wprawy.. Niektórzy "zdezorientowani" twierdzą, że takie rzeczy to się z mlekiem matki wysysa ................ racja, odpowiednie BTW mleka matczynego i .......... przyjemnie jest o tym poczytać w książkach Jana.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pogoda nie zachęca, ........
Przepraszam, źle oceniłem sytuację. Pogoda właśnie zachęca, więc pohasam dzisiaj. No i dobrze mi tak miało być 8 a zanotowałem 10km/1h
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To teraz biegnij 2 km tyłem i się wyrówna..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Łysy" świeci...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Łysy" świeci... Co on tam świeci, tyle ile mu się od powierzchni odbije.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Pogoda jaka jest każdy u siebie widzi U mnie pogoda iście wczesnowiosenna .Wiatr-wydaje się, jakby suszył mokrą ziemię po leżącym kilka miesięcy śniegu.Raz słońce świeci,to znów kłębiaste chmury. Gdyby nie te liście,które opadają,to powiedziałabym,że to wczesna wiosna
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
...10km/54min...
Czy prędkości maksymalnej nie powinno podawać się w km/h zamiast km/54min? A tak poważnie - gratuluję.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Czy prędkości maksymalnej nie powinno podawać się w km/h zamiast km/54min? .... W galopie trudno ocenić Vmax Zegary jakieś rozchybotane takie .................
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
W galopie trudno ocenić Vmax Zegary jakieś rozchybotane takie ................. Za to po biegu pewnie harmonizują się te zegary (biologiczne).
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W galopie trudno ocenić Vmax Zegary jakieś rozchybotane takie ................. Za to po biegu pewnie harmonizują się te zegary (biologiczne). Wszystko mówi, że tak. Ale Vmax nie zarejestrowana
|
|
|
|
|
|
|
|