RTS
Go
|
Wszystko mówi, że tak. Ale Vmax nie zarejestrowana Tak jest w każdym przypadku przekroczenia skali.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Tak jest w każdym przypadku przekroczenia skali. Młodość .............. nie ma umiaru
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
A ja sie dzisiaj wybieram pobiegać. Jest pieknie słońce, nie za ciepło po prostu w sam raz No i najważniejsze - mam najnowszą płytę Satcha więc będzie godzina biegania, aż całą wysłucham
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Blackend, czy ja dobrze pamiętam, że biegasz po Ligocie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja sie dzisiaj wybieram pobiegać. Jest pieknie słońce, nie za ciepło po prostu w sam raz No i najważniejsze - mam najnowszą płytę Satcha więc będzie godzina biegania, aż całą wysłucham A jeśli płyta się zatnie?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jest pieknie słońce, ... ...i taki wiaterek -"zefirek",że chce łeb urwać
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nom i chyba polecieł...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja sie dzisiaj wybieram pobiegać. Jest pieknie słońce, nie za ciepło po prostu w sam raz No i najważniejsze - mam najnowszą płytę Satcha więc będzie godzina biegania, aż całą wysłucham Ruszaj ............ wreszcie
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A to musisz uważać na dziki! Może na wiosnę umówimy się na przebieżkę, jak się roztrenuję.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Coś ostatnio dzików nie widzę ale na zime mogą sie pojawić tym bardziej, że je tam dokarmiają Wiosna świetny termin - będzie mi miło
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Lubię park na Zadolu i tę knajpkę w kształcie rotundy... Tylko za głośno tam puszczają dźwięki, jak dla mine!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Lubię park na Zadolu i tę knajpkę w kształcie rotundy... Tylko za głośno tam puszczają dźwięki, jak dla mine! W Zabrzu też są knajpki i nie puszczają muzyki za głośno.Zahacz o Zabrze,to na rolkach pojeździmy
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jak się uda przeżyć zimę, to kto wie. Teraz sposobię gawrę na zimę...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Jak rolki to tylko na Sztauwajery
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jak rolki to tylko na Sztauwajery Nic mi to nie mówi,ale jak to niedaleko ode mnie,to mogę przyjechać jak śniegi stopnieją,których jeszcze nie ma
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Sztauwajery to pikny park jest!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Sztauwajery to pikny park jest! Pewnie w Katowicach? Kilka razy byłam w Chorzowie w jakimś parku.Sama nie wiem jak to nazwać,czy park,czy taki lasek.Tam jakaś plaża latem była w ubiegłym roku i coś tam jeszcze Może to o to chodzi?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj w lesie było naprawdę przyjemnie .......
Natomiast dzisiaj w lesie było ..................... też przyjemnie, tyle że znacznie trudniej było pokonać mi zaplanowany odcinek 8km/1h. Kałuże, rozmiękła ziemia, namiękłe liście, "kapuśniak" spadający z chmur to zestaw, który gwarantuje nawilżenie całego ciała jakimś tam ph
|
|
|
|
|
|
|
|