renia
|
Oj Radzio..Czy Ty masz chociaż jedno miejsce niepoobijane.. ja Ci dobrze radziłam, żebyś najpierw założył sobie gips, a potem biegał..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Biedny rower..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Biedny rower.. Jak to biedny, przecież to nie jego "części" plasnęły na chodnik.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czy Ty uważasz, że części rowerowe nic nie czują.. chociażby na przykład takie pedały.. Nie czują Jakby coś czuły, to odezwałyby się
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Właśnie wróciłem z solidnego 12-to km biegu. "Zostawiłem" w lesie około 950 kCal i wcale mi nie żal. W Polsce organizowanych jest dzisiaj mnóstwo Biegów Niepodległościowych. Na ogół mają one dystans 10km- spróbować może każdy może. W tłumie biegnących nikt nie będzie wyglądał "dziwacznie" bez względu na wiek, czy inne "niedoskonałości". A na trasie kibice brawami nagradzają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Moja już zarasta, bo od miesiąca biegam już na bieżni. Moja trasa jest za bardzo pagórkowata i łatwo o poślizg doprowadzający do kontuzji. Po za tym moja pora biegowa, to godziny wczesne ranne. O tej porze roku jest już za ciemno, a z noktowizorem nie będę biegać. Bieżnia też może doprowadzić do kontuzji. Dopiero w tym tygodniu udało mi się powrócić do planu treningowego na poziomie 36 km tygodniowo po kontuzji rozcięgna podeszwowego w obydwu stopach.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Pogoda wymarzona do jesiennych przebieżek!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Pogoda wymarzona, ale dzien za krótki Może zima mi narciarsko dopisze?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jeszcze tylko sześć tygodni skracania dnia. A na Nowy Rok...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A na Nowy Rok... Na barani skok. Idę sobie poskakać na ...skakance.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Na skakance w minutkę się wypala około 60 kcal, czyli 6g tłuszczu lub czterokrotność węglowodanów krążących we krwi, lub... Czyli poskakać też jest zdrowo.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Na skakance w minutkę się wypala około 60 kcal, czyli 6g tłuszczu lub czterokrotność węglowodanów krążących we krwi, lub... Czyli poskakać też jest zdrowo. Fajnie wiedzieć,bo ja tam sobie "czasem" nie odmawiam mojej ulubionej czekolady toffi
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Tabliczkę czekolady toffi firmy Wedel wypaca się w 10min skakania...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Tabliczkę czekolady toffi firmy Wedel wypaca się w 10min skakania... Właśnie o takiej napisałam. Czyli mogłabym zjeść 3 tabliczki. Nie dałabym razy,pół wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nie jadłem i nie sprubuję. Wolę wieczorne węglowodany w postaci etanolu...
|
|
|
|
|
|
|
|