Iga
Go
|
Nie jadłem i nie sprubuję. Wolę wieczorne węglowodany w postaci etanolu... Czytasz mi w myślach.Napisz mi proszę,ile trzeba skakać,żeby spalić 200ml brendy 36% . Kurcze,nigdy tego nie liczyłam.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O, właśnie na dziś wystarczy tych węglowodanów, bo mi się zaczyna ortografić...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Będę zaokrąglał, bo liczę w pamięci: 72g*7kcal=500kcal 500kcal/60kcal/min= 8minut cirka...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale trza jeszcze pamiętać o formule głoszącej, że "kaloria, kalorii nie równa"!
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Czytasz mi w myślach.Napisz mi proszę,ile trzeba skakać,żeby spalić 200ml brendy 36% . Kurcze,nigdy tego nie liczyłam. Po etanolu się nie skacze! ...Bo to może kosztować więcej niż tylko te kalorie.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Będę zaokrąglał, bo liczę w pamięci: 72g*7kcal=500kcal 500kcal/60kcal/min= 8minut cirka... Wychodzi,że jestem na deficycie,czyli muszę więcej wypijać.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Po etanolu się nie skacze! ...Bo to może kosztować więcej niż tylko te kalorie. Mam teraz dobrą skakankę,z rzemienia...sama niemalże "chodzi". Ale faktycznie w trakcie lepiej nie.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No co wy, po ćwiertce wódki niektórzy dopiero się rozgrzewają...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Mam teraz dobrą skakankę,z rzemienia...sama niemalże "chodzi"... Pewnie łożyskowana... . Oj fajne te skakanki. Są jeszcze takie prostsze bez łożysk a też same "chodzą".
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Pewnie łożyskowana... . Oj fajne te skakanki. Są jeszcze takie prostsze bez łożysk a też same "chodzą". No właśnie nie łożyskowa, kupiłam taką zwykłą rzemienną,ale i tak "chodzi" bardzo lekko Zapłaciłam za nią 36PLN,były tańsze i droższe z możliwością dociążania uchwytów,ale ta mi się wydawała bardzo fajna .Ten rzemień mnie zachwycił. Łożyskową pewnie sobie kupię,ale póki co,na tej poćwiczę.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
No właśnie nie łożyskowa, kupiłam taką zwykłą rzemienną,ale i tak "chodzi" bardzo lekko Zapłaciłam za nią 36PLN,były tańsze i droższe z możliwością dociążania uchwytów,ale ta mi się wydawała bardzo fajna .Ten rzemień mnie zachwycił. Łożyskową pewnie sobie kupię,ale póki co,na tej poćwiczę. ... I tak najlepsze są takie, które się nie kurzą.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Muszę sprostować,bo mąż sprawdził tę skakankę i okazuje się,że ona jest łożyskowa. Ale się znam.... To pewnie dlatego mam takie uczucie ,jakby sama "chodziła".
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No mnie też skręca jak mam skakać..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Są też i bez łożysk a nie skręcają się.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No mnie też skręca jak mam skakać.. Niby zainstalowanie łożysk ma temu zapobiec, ale ........... .........podobno kobiety już są wyposażone w jakieś łożysko, ale czy ono pomaga przy skakaniu?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No mi ono pomaga w skręcaniu a nie w skakaniu. Dlatego mnie skręca..
|
|
|
|
|
|
|
|