Iga
Go
|
Niby zainstalowanie łożysk ma temu zapobiec, ale ...........
No i zapobiega. Jest wielka róznica między tą sznurkową zwykłą,a rzemienną z łozyskami.Szczerze mówić na mięśnie grzbietu była lepsza ta zwykła sznurkowa,ale wpadłam na świetny pomysł;składam skakankę na pół,chwytam ją oburącz ,z tym że ręce mam wyprostowane i sobie ćwiczę tańcząc przy muzyce wykonując najrozmaitsze ruchy. :D:D
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Szczerze mówić ...
..."mówiąc" miało być.Pewnie coś wykasowałam i nie poprawiłam.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Z dzisiejszego wrażenia i po takiej niespodziance,będę musiała trochę poskakać,ale że miałam deficyt,to nie jest tak źle.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Taki akcent dobry bez względu na okoliczności ale dla ścisłości czy to aby na pewno jutro?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ja już dziś zaakcentowałam 2x po 45 min ćwiczeń przy tętnie ok. 130 i szybki spacer godzinny. Chyba zasnę dziś jak małe bobo.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ile to radości i siły potrafi dać człowiekowi Słońce. :D:D
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ja już dziś zaakcentowałam 2x po 45 min ćwiczeń...
To tak jak 2 wf-y w szkole.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
To tak jak 2 wf-y w szkole. Intensywnych ćwiczeń-jak za dawnych lat. Miło,bardzo miło się tak zmęczyć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ile to radości i siły potrafi dać człowiekowi Słońce. :D:D albo jego brak
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Brak słońca,deszczowa,ponura pogoda tylko mnie dobija.Rzadko się zdarza,bym tryskała radością,w taką pogodę.Za to jak jest słońce,to czuję,że żyję.Mam mnóstwo energii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
W wieku 35 lat stanęłam na rękach i się trochę na nich przeszłam. To chyba po tych ćwiczeniach dzisiejszych,po tym rozciąganiu między innymi. Pamiętam,jak niedawno miałam taką blokadę,a dziś nic,zero. Tak jak za starych dobrych czasów. Muszę to oblać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kurcze.. nigdy tego nie umiałam..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A ja właśnie uwielbiałam to,a potem byłam jakaś taka sztywna,bałam się stanąć na tych rękach,a dziś jak gdyby nigdy nic stanęłam .Mąż mnie asekurował,jakby co,ale nic nie było,a potem sama bez najmniejszych problemów. Powiedziałam swoim dzieciom, żeby prały przykład ze swojej 35-cio letniej mamy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W wieku 35 lat stanęłam na rękach..
Niektórzy w tym wieku jeszcze nawet nie stoją mocno na nogach.. Muszę to oblać. Tylko potem to już nie próbuj tego..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|