RTS
Go
|
W wieku 35 lat stanęłam na rękach i się trochę na nich przeszłam. To chyba po tych ćwiczeniach dzisiejszych,po tym rozciąganiu między innymi. Pamiętam,jak niedawno miałam taką blokadę,a dziś nic,zero. Tak jak za starych dobrych czasów. Muszę to oblać. Tez bym tak chciał. Mowa o oblewaniu oczywiście... i o chodzeniu na rękach ale tego drugiego w domu nie będę próbował bo wnet coś zniszczę w otoczeniu...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
...i o chodzeniu na rękach ale tego drugiego w domu nie będę próbował bo wnet coś zniszczę w otoczeniu... Mój mąż właśnie mi mówił,bym, nie zniszczyła żyrandola,ale potem przyznał,że stanęłam pięknie. A to znaczy,że na pewno pięknie,bo mój mąż raczej mi nie słodzi ot tak sobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ja wyruszyłam na poszukiwanie jakichś ćwiczeń na pośladki,bo żem schudła po całości,po wczorajszych i w sumie przedwczorajszych wojażach i znalazłam takie fajne ćwiczenie. ; http://www.youtube.com/watch?v=SNRWLauN9EMW ogóle widzę,że dziewczyna ma bardzo fajne,interesujące filmiki.Można sobie coś wybrać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi ostatnio nie chce się biegać, za to wykonuję ćwiczenia na mięśnie brzucha. Brzuszki, nożyce i takie tam..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to jutro lepiej do biegania ubierz jednego kalosza..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to weź lepiej ubierz obydwa kalosze..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednak pogoda potrafi pokrzyżować plany..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jednak pogoda potrafi pokrzyżować plany.. Oby
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie mogłem sobie odmówić 12km rekreacyjnego biegu w dodatku w towarzystwie słońca Ziemia w lesie nie przyjmuje już wody, bo większość kałuż została. To troszkę utrudnia poruszanie się po ścieżkach, więc mimo pogodnego dnia spacerowiczów mniej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj temperatura w mojej okolicy była dodatnia, a to w zupełności wystarczy by "zaznaczyć" swoją obecność na trasach biegowych. I choć wiatr wyraźnie stał się bardziej przenikliwy to utrzymałem długość trasy (12km), a tylko skróciłem czas (57min) biegu- żeby nie zmarznąć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to w końcu dowiedziałam się po co Ty tak po tym lesie ganiasz.. Ty po prostu na dziki polujesz.. ..biedne dziki..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale mam nadzieję, że jak coś odstrzelisz, to się podzielisz..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Chciał nie chciał, dopóki jest taka pogoda nie odmawiam sobie ............... 12km/1h12min
|
|
|
|
|
|
|
|