renia
|
Założyłeś zimówki.. o wypadek nietrudno..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj las bialutki na 10cm od ziemi . Kałuże "pozasłaniane", ładnie to wygląda z daleka, gorzej kiedy trzeba "to" jakoś ominąć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję wytrwałości..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Dzisiaj las bialutki na 10cm od ziemi . Kałuże "pozasłaniane", ładnie to wygląda z daleka, gorzej kiedy trzeba "to" jakoś ominąć. Mi starczyło mniej tej bieli żebym nie ominął tego co zasłonięte i trochę błotka się zaliczyło. Tylko trochę bo też to był taki leśny spacero-bieg.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oby do wiosny..
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Ciekawe na jak długo starczy Wam tej determinacji.. Ja już chyba nie mam, jeśli w ogóle miałem. Dlatego działam teraz spontanicznie .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale stary post wygrzebałeś.. wtedy to ja jeszcze miałam zapał do bieganiea.. Ale dalej twierdzę, że bieganie bardzo poprawia nastrój..tylko trzeba być wytrwałym..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zawsze jak Was czytam, to postanawiam znowu biegać, a potem o tym zapominam.. ..to wszystko przez te żółtka i masło.. ..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wolę zadbać o to, żeby mój orbitrek nie zgnuśniał..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
słusznie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś w lesie ponad godzina wystarczyła zaledwie na 6km skoków przez zaspy. I ani metra dalej. A ile kalorii uleciało, o toksynach nie wspomnę. Ośnieżony las jest fajny, tropy zwierząt widać jak na dłoni.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
...Ośnieżony las jest fajny, tropy zwierząt widać jak na dłoni. W taki mróz zwierzyna jakby ucieka na pola, dziś na jednym widziałem niezłe stadko - ze 20 sztuk sarny. Nadmienię że bez biegania widziałem.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Moje" sarny ( 3 ) okopały się na zawietrznej stronie małego wzniesienia, tylko łebki i uszy było im widać. Dziś warunki nie pozwoliły mi poprawić przelotowość ścieżek. Śnieg do kolan, -16 oC, wiatr nie dawały szans na rekreacyjny bieg, nawet słońce nie było w stanie tego zmienić.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Radzio jutro możesz czołgać się w zaspach.Warunki ku temu są sprzyjające.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...............Warunki ku temu są sprzyjające. Sprzyjające, ............ ale w studiu filmowym. A i tak, gdy się poprawią na jeszcze bardziej sprzyjające, kontakt ze śniegiem ograniczę do 2x70cm 2 i to naprzemiennie.
|
|
|
|
|
|
|
|