|
Iga
Go
|
Zaspy są bajeczne.Nie ma to jak bieg z przeszkodami Właśnie przed paroma minutami próbowałam.Jutro lecę z samego rana,muszę wykorzystać te warunki pogodowe.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zaspy są bajeczne.Nie ma to jak bieg z przeszkodami ....... A bieg w przeszkodach?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No faktycznie,bardziej można to podciągnąć pod bieg w przeszkodach. Biegnę sobie biegnę po tych zaspach,nawet nie było głęboko,aż tu nagle wpadam po kolana.Ups;niespodzianka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zrobiłaś ślad na jutro? Jutro nie będzie śladu,po moim śladzie,bo wciąż sypie. Chodników nie ma,idzie się zaspami. Serio jest bajecznie. Bieganie ,czy spacerowanie w zaspach jest bardzo dobrym ćwiczeniem.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Bieganie ,czy spacerowanie w zaspach jest bardzo dobrym ćwiczeniem. To podobnie jak z poruszaniem się na plaży i piasku.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
To podobnie jak z poruszaniem się na plaży i piasku. Dokładnie. Albo od razu przyszła mi na myśl rzeka.Chodzenie pod prąd-też niezłe ćwiczenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
...bo "uskoki" nóg w niewiadomym kierunku podczas biegu po śniegu są w zasadzie nieprzerwane...
To prawda,dziś znów tego doświadczyłam,ale nie biegłam tylko poruszałam się szybkim marszem,w miarę możliwości,bo właśnie te..."uskoki",czasem mnie spowalniały.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W takich warunkach łatwo nabawić się kontuzji.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jak coś,to dam znać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Po ubitym,takim śliskim śniegu lepiej nie biegać.Zdecydowanie lepiej w puchu,takim miękkim.Wtedy jest bajecznie. Przypomniało mi się,że biegałam po ubitym śniegu,ale w kolcach.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Po ubitym,takim śliskim śniegu lepiej nie biegać.Zdecydowanie lepiej w puchu,takim miękkim.Wtedy jest bajecznie. Przypomniało mi się,że biegałam po ubitym śniegu,ale w kolcach. Po ubitym można pod warunkiem że się naniesie nań trochę piasku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
.... Przypomniało mi się,że biegałam po ubitym śniegu,ale w kolcach. Oczywiście rekreacyjnie To akurat rekreacyjnie nie było.Kolce miałam ze szkoły,to były zawody.Też zima wtedy była porządna,pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Sądziłem, że narciarze biegowi wylegną z ukrycia, ale widocznie w mojej okolicy ta forma aktywności jeszcze nie wróciła do łask. Widziałem tylko jeden ślad nart. Za to spacerujących z kijkami do "nordic-walking" sporo.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
To akurat rekreacyjnie nie było.Kolce miałam ze szkoły,to były zawody.Też zima wtedy była porządna,pamiętam. I jak "poszło"?
|
|
|
|
|
|
|
|