Iga
Go
|
I jak "poszło"? Zwykle zajmowałam pierwsze miejsce,jak nie biegła pewna dziewczyna. Była taka superowa,wysoka,szczupła.Biegła zawsze super. Dawałam z siebie wszystko,tak,że myślałam,że umrę na mecie.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
...Była taka superowa... Takie są najgorsze z takimi się nie biega.
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Narty biegówki i problem biegania na śniegu rozwiązany. Tylko nie każdy lubi i potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przy -2 śnieg ma inną lepkość i jest "twardszy". Dzisiaj 11km/58min- na nartach pewnie byłby szybciej , ale to wcale nie znaczy, że lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A przy +1 to już robi się ciapanie. Co zrobić starość nie radość 10km/1h07min. Już wiem , dlaczego nie widzę śladów nart biegowych w okolicznym lesie-parku, choć na giełdach narciarskich sprzęt znika jak ciepłe bułeczki. Przecież mamy XXI wiek i nie po to "...nasi przodkowie na mchu jadali..." żeby teraz biegać po nieprzygotowanych szlakach. W promieniu 5km żadnego wucetu, przychodni, że o gorących napojach nie wspomnę. Doprawdy wstyd XXI wiek Ciekawe czy Fitness-kluby mają odpowiednie narto-bieżnie, bo resztę na pewno muszą mieć?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio, w którym Ty wieku żyjesz? Teraz Fitness-kluby mają ciekawsze propozycje. Rozwinęła się nowa sieć fitnessu, dużo przyjemniejsza od wcześniejszych ... Teraz do dobrego tonu należy "Jukari" ........... Człek człapie po tym lesie, uważając coby się zbytnio nie u tarzać, to nie zauważy jak mu "Jukari" przed nosem "przeleci".
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Człek człapie po tym lesie, uważając coby się zbytnio nie u tarzać, to nie zauważy jak mu "Jukari" przed nosem "przeleci". No sam widzisz jak ważne jest to, co nam przed nosem lata (czy zwisa) oby nie natrętna mucha, czy złośliwa osa
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kolejny przeczłapany dzień 10km/55min. Dziś biegałem lądując i odbijając się z "palców". W tym miejscu but jest najszerszy i bieg był bardziej stabilny niż, gdy odbijałem się z "pięt". Różnice w szerokości tych części stopy nie są znaczące, ale przy takiej pogodzie i na dłuższym dystansie przydatne. "Życie" skorygowało technikę biegu. W moich rejonach prognozy są takie, że w dzień ma być na małym plusie, a w nocy na solidnym minusie. Mam nadzieję, że to "usztywni" podłoże, bo dzisiaj zaczęły mi dokuczać "niewidzialne" kałuże. Niby wszędzie biało, a od czasu do czasu niechciane mlaśnięcie. W mokrym bucie bieganie nie jest już takie samo.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pogoda mi sprzyja. Wczorajszej nocy mróz "związał" kałuże, więc rad nie rad dołożyłem do 10km jeszcze 4km. Widziałem narciarza biegowego, wiek emerytalny .............. miło popatrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak tak będziesz sobie dokładał kilometrów.. to rano jak powiesz nam dzień dobry, to potem nie zdążysz przybiec, aby powiedzieć dobranoc..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj 7km za to w 37min, z czego końcówka po ciemku. I pomyśleć, że są miejsca, gdzie po wiedzę dzieciaki maszerują tak co dzień. Jak tak będziesz sobie dokładał kilometrów.. to rano jak powiesz nam dzień dobry, to potem nie zdążysz przybiec, aby powiedzieć dobranoc.. To jest mały las (ten koło mnie) . W zasadzie park, ale za to z dzikami, sarnami, zającami, ptactwem itp. Ale może tylko ja go tak traktuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty chyba biegasz za nas wszystkich. Chociaż mogę się oczywiście mylić. Może tutaj są jeszcze inni tacy odważni zimowi biegacze..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To dobrze.. bo tak to już nie miałabym z kim pisać..
|
|
|
|
|
|
|
|