Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oj coś mi się wydaje, że wolisz być w lesie wsród zwierząt, niż w mieście wśród ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu , bo ludzie czasami wcale nie mówią ludzkim głosem a zwierzęta przynajmniej raz do roku tak
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja dzisiaj przeszłam się 1 (słownie: jeden) km i miałam dosyć...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja dzisiaj przeszłam się 1 (słownie: jeden) km i miałam dosyć... Nie daję wiary. .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co tam wiara? Tutaj potrzebne są badania empiryczne . U nas bardzo dużo śniegu napadało, a odśnieżone było średnio przy co drugim domu. Wiem, że dla Ciebie takie brodzenie w śniegu to pikuś., ale nie dla mnie, tym bardziej gdy pod śniegiem jest lód. Moj mąż nie narzekał, chociaż pchał wózek... Samochodem w ogóle jechać się nie dało.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Biedacy...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Świąteczny nastrój zaakcentowałem ponad 20km biegiem.. Zrobiłam Ci zdjęcie zza krzaka... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Dogadałem" się z Mikołajem. Rok czasu "negocjacji", udowadniania, że byłem grzeczny i stało się. Pod tegoroczną choinką znalazłem dwie pozycje: "Biochemia" Davidsona i Sittmana, a także Regulacja Metabolizmu Komórki pani Bryły. Jeszcze nie wczytałem się dobrze we wstęp w książkach, a już wiem , że gdybym chciał, aby obie pozycje towarzyszyły mi podczas biegania (niektórzy śpią z książkami pod poduszką , żeby być bliżej wiedzy ) to natychmiast wzrośnie moja siła biegowa.......................................... obie książki sporo ważą. No, ale już tak jest jak się wie, że "... całą piłę synu kupiłeś, to całej używaj..." Wczoraj był dzień wolny, to dzisiaj pobiegnę dodatkowo z książkami. Niech Mikołaj wie, że umiem korzystać z wiedzy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Radziu gratuluję , byleś rzeczywiście grzeczny Teraz Twój bieg będzie bardzo efektywny. Biochemia , metabolizm komórki to brzmi zachęcająco. Od czasu do czasu oświeć, proszę szczególnie metabolizmem komórki. To taka mała rzecz a cieszy. Tym bardziej , że mamy żyć po 200 lat. A tak przy okazji czy Twoje bieganie nie powoduje zbyt dużej ilości wolnych rodników? Toż, biegasz długie dystanse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Nawet z dwiema książkami chce biegać. Dziki będą pryskać , gdzie pieprz rośnie Może zawsze cytować nam wyjątki z książek. Nie będzie to akcja p.t "Poczytaj mi Mamo", aleć zawsze jakaś wiedza na nas spłynie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może nam udowodni biochemicznie, że warto biegać...wtedy już nie będzie zmiłuj...tylko trzeba będzie wziąć nogi za pas...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zrobiłam Ci zdjęcie zza krzaka... Tylko dziwne, że to zdjęcie ożyło... albo to zrobiła magia Świąt, albo to są normalne prawa biochemiczne... co pisze w książkach?
|
|
|
|
|
|
|
|