Radzio
Go
|
Radziu to gdzie Ty jesteś? Okazuje się , że nie tylko ja się tak przemieszczam Biegałeś z wiewiórką wczoraj, jak zrozumiałam , dziś na Mazowszu. Hm Byłem na pogrzebie, więc też się przemieściłem. A tak to tu ująłem......... Wczoraj "sprawdzałem" trasy w Beskidach. Energii starczyło zaledwie na dwu-godzinny marsz, tętno było znacznie wyżej niż na nizinach (prawie pod szyją ) Ale to pewnie kwestia aklimatyzacji. Daty mi się zgadzają.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dobrze , że chociaż Tobie Ach i jeszcze byłeś na pogrzebie. Operatywny jesteś I zacięcie masz.No , no
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślę, że wskazana by tutaj była suplementacja diety...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To pewnie tylko świstak siedział i .............
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Były jasne jeszcze niedawno, serio serio [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz to wierzę... na świstaka to to nie wygląda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może już jutro, oczywiście mam siebie na myśli. Warto było. -3 oC to zdecydowanie wyżej niż -10 oC. Dzisiaj wypatrzyłem u saren jedno młode i też było wybarwione na "ciemno" jak starsze osobniki. A poza tym w lesie pojawili się faceci w "getrach". Teraz śmiało mogę napisać, że uprawiam "spacery biegowe".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Może już jutro, oczywiście mam siebie na myśli. Warto było. -3 oC to zdecydowanie wyżej niż -10 oC. Dzisiaj wypatrzyłem u saren jedno młode i też było wybarwione na "ciemno" jak starsze osobniki. A poza tym w lesie pojawili się faceci w "getrach". Teraz śmiało mogę napisać, że uprawiam "spacery biegowe". Faceci w getrach? Dlaczego w getrach ? Nie kumam? A może faceci w rajtuzach ?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Faceci w getrach? Dlaczego w getrach ? Nie kumam? A może faceci w rajtuzach ? Długo by tłumaczyć , wybrałem cudzysłów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Legginsy - Getry ---- Lycra ---- Microfibra ---- ........ Tak niektóre sklepy klasyfikują spodnie ściśle przylegające do ciała i tak niektóre osoby nazywają (bez cudzysłowu ) sportową, profesjonalną odzież sportową. Mi tam więcej rzeczy podpada... te getry też na wiosnę ciemnieją... Radzio zrób sobie lepiej parę dni przerwy... Wytrzymam najwyżej do hejnału
|
|
|
|
|
|
|
|