renia
|
Przynajmniej masz zdrowe uzależnienie. Ale co trzy dni powinno się robić dzień przerwy...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przynajmniej masz zdrowe uzależnienie. Ale co trzy dni powinno się robić dzień przerwy... Czyli nie wystarczy policzyć do trzech?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wystarczy. Codziennie odliczać o jeden wyżej a czwartego dnia nie biegać i potem apiać...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za trudne jest dla mnie to zadanie. Muszę mieć wiecej danych. Z jaką prędkością biega biegacz? Jaka jest predkość i kierunek wiatru? O której godzinie wyjechał pociąg z miejscowosci "B"? Ile saren spotkał biegacz w lesie? Daj mi te wszystkie dane, to ja dam Ci rozwiazanie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zimą, przy padającym drobniutkim śniegu, bieganie sprawia zdecydowanie większą frajdę niż gdyby towarzyszył biegaczowi ... kapuśniaczek. Chłód i i wiatr nie jest dokuczliwy, gdy na czapkę sypie, a nie kapie. Dlatego dziś pokonałem 14km z "większą frajdą".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.... gdyby towarzyszył biegaczowi ... kapuśniaczek.
Nie powinno się jeść w biegu...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak "ładnie" w reklamie manipulują - osobę uprawiającą bieganie przedstawią jako grubasa, a osobę objadającą się batonikami i prowadzącą siedzący tryb życia - jako szczupłą...no i co tu ludzie mają wybierać?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...czyli batonik zdrowszy od biegu... Batonik? A ja dopatrzyłem się jedynie błędnej interpretacji zamiarów osoby "bardziej dojrzałej"- w wykonaniu aborygena. filozofując ... a może to przez ten batonik. Następnym razem wywalę link w dziale "humor".
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Słuszna interpretacja...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś słońce zrobiło troszkę błotka na leśnych ścieżkach. Ale nie na tyle żeby zrezygnować z biegu. Dobrze, że noce są mroźne, a dzień na tyle długi, bo można znaleźć taką odrobinę czasu kiedy ziemia jest zamarznięta i jest widno.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś spróbowałem znaleźć tę chwilę i przyznam, że biega się znacznie higieniczniej. Co prawda nie było tego czasu za wiele, ale to zdecydowanie więcej niż wcale. A przy tym było widno i sucho.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tą "czarodziejską " chwilę znajdujesz pod wieczór czy z rana?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziś rano było mgła, która dodawała animuszu. No, nie Radziu daj spokój , ta mgła dodająca animuszu to brzmi jak u Kuby Rozpruwacza , który przemykał ciemnymi , mglistymi [b][/b], uliczkami Londynu .
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|