Radzio
Go
|
Hmm, wiem! pięciolatki choć nie wszystkie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dla pewności czy aby mój "lokalny" półmaraton jednak nie zakwasił mi organizmu, z samego rańca pogalopowałem do lasu na 10-cio kilometrowe odkwaszanie i detox. Takie wczesne bieganie ma swoje zalety. Dziś "wyroiły się" te ... wielkanocne z długimi uszami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No,proszę i znów będzie sus zajęczy I dziki pewnie tez się pojawią, będzie bardziej towarzysko.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Hm , niedaleko mnie jest lasek i łąki są i bażanty i zające. też by fajnie się tam biegało
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ani dziki, ani kuraki, ani baranki ... no może jeden tylko susaki Najpewniej były to dzikie króliki, po sarniej wpadce (nie wiedziałem, że w tak malutkim lesie mogą być różnie ubarwione osobniki ) nie jestem całkowicie co do tego przekonany. Wcześnie było i odległość spora. Hm , niedaleko mnie jest lasek i łąki są i bażanty i zające. też by fajnie się tam biegało No to miejsce już jest......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to miejsce już jest...... Miejsce jest dużo , myślenie tez jest. Pozytywne o bieganiu. Robię postępy.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może to były wiewiórki, tylko, że rano było szaro, to tak Ciebie na szaro zrobiły...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W lesie jest byczo! Wybiegłem, kiedy jeszcze był niewielki mróz. I fajne było uczucie, kiedy delikatny wiatr- w sposób zauważalny, zmienił się z mniej przyjemnego na bardziej przyjemny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W lesie jest byczo! W domu też i można się pobyczyć...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W lesie jest byczo! W domu też i można się pobyczyć... Ale w lesie, aktywne już mrówki, stanowią miły widok. ..... Zgoda, w dom też można "zamrówczyć".
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|