|
Dasna
Go
|
O ja sobie żadnych mrówek nie życzę. Nawiedziły moją kuchnie w e Lwowie i teraz wszędzie mi się szwendają. Wcale ich aktywność mi się nie podoba.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jesteś biedna jak ta Telimena...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Deszcz sprawił mi dziś niespodziankę. Rozmiękła ziemia, igliwie, gnijące liście sprawiły, że oprócz ponaciąganych więzadeł-ratując się przed zwichnięciem, wytarzałem się w tym czymś, co zalega obecnie na ścieżkach. Ze wstydu i upokorzenia (chociaż świadków nie było)- po skończonym biegu, wlazłem w "opakowaniu" do wanny. Inaczej musiałbym czekać, aż wszystko na mnie wyschnie. A w sobotę zaplanowałem sprawdzian.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dzisiaj rozpoczynam sezon biegowy. Ciekawe jak mi pójdzie Mam zaplanowaną piątkę, a jak będzie o'k to x2
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czas rozpocząć sezon! Połowa przyszłego tygodnia będzie na to dobra, chyba? Ciekawe, czy zdziadziałem przez zimę. Jeśli dwunastkę pobiegnę poniżej godziny, będzie dobrze. Moje " sprandki" są w opłakanym stanie, ze względu na cienką już podeszwę. Ale trudno mi się z nimi rozstać! Tak, środa, szóstego kwietnia będzie dobra na inaugurację. Serdecznie pozdrawiam wszystkich biegających.
PS Pamiętajcie, na 1km biegu tlenowego przypada średnio 40g śmietanki 30% na cytochromach.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzisiaj rozpoczynam sezon biegowy. Ciekawe jak mi pójdzie Mam zaplanowaną piątkę, a jak będzie o'k to x2 No toś my się "stelepacili"! Dziś jest dobry dzień, ale nie zaczynam, bo do wtorku mam inne zającia. Życzę powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... A w sobotę zaplanowałem sprawdzian. Sprawdzian wypadł, całkiem nieźle. 15-20% tego co zaplanowałem jeszcze zimą. Czyli od zimy do dziś +15%, a to mnie cieszy. Czas rozpocząć sezon! ... Dzisiaj rozpoczynam sezon biegowy.
Miło mi to czytać. Dobrze, że 1kwietnia już za nami.......
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Radzio" bardzo mi się podoba, że przelatałeś również zimę. Dawno temu za późnego Gomułki i przez całego Gierka również tak postępowaliśmy z Tatą, ale po odmrożeniu policzków, głównie przez Tatę zaprzestaliśmy tego mroźnego procederu. +15% progresu, to bardzo dużo. GRATULACJE.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziękuję... bardzo mi się podoba, że przelatałeś również zimę. ... Policzyłem i okazuje się, że- latając noga za nogą - "nabiłem" ~750km/~90dni "zimowych". Ze średniej wynika, że się specjalnie nie forsowałem. Wynika jeszcze jedno, zimą mógłbym odwiedzić np. Ciechocinek 2 razy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I tak trzymać!
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Witam biegaczy! Mój kalendarz biegowy jest rozregulowany z powodu wyjazdu. Wczoraj biegałem we Włoszech. Pogoda jak u nas latem, a biegaczy mrowie. Tylko nigdzie smalcu nie nalazłem i jajecznica musiała być z masłem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tak, zamierzam się "pochwalić" i ten zamiar "utrzymać". wkrótce Chwal się ile sił w nogach Będę miał kogo gonić, a zaległości mam, ze...(szkoda słów)
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.... Wczoraj biegałem we Włoszech. Pogoda jak u nas latem, a biegaczy mrowie....
U nas do lata też się zamrowi. Dziś od wczesnych godzin już miałem towarzystwo, póki co sami aktywni zwolennicy "nordic walking". ..... a zaległości mam, ze...(szkoda słów)
No to żeby słów nie było za wiele ... biegaj. ... Będę miał kogo gonić...
To jeszcze przedyskutujemy kto kogo
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisiaj 13 km w słońcu po ścieżkach we Włoszech. Trochę się odwodniłem i teraz tylko piję.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Daniel brałeś we Włoszech udział w maratonie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za dwie godziny inauguruję sezon biegowy 2011. Ciekawe jak mi pójdzie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Powodzenia...
|
|