Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja tam wolę portera, chłodnego portera... Koniecznie z pianką na trzy palce! To niezbyt optymalnie...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A z której strony?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak kto woli...można i bez woli...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A z której strony? Tak w ogóle i w szczególe i ........a potem cuchnie Ci z ust...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Brak opadów ma swoje zalety. Pogoda sprawiła, że biegając po ścieżkach już czuję jakbym galopował po plaży. 6km galopady dzisiaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj miałem za towarzysza jedynie deszczyk i "białego gołąbka"...
Czyli jak na pierwszego maja przystało...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jaki dzisiaj piękny dzień! W sam raz na bieganie. Jutro i pojutrze też ma być pogodnie tak więc, z nawiązką odbije sobie ostatnie deszczowe niebiegowe dni Tak, właśnie tak, tak jest dobrze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jaki dzisiaj piękny dzień! ...
Prawdopodobnie dziś będzie podobnie. Osobiście, nie czekając na rozwój pogody, szurnąłem po kniejach 14km i już.
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Te same zjawisko też zaobserwowałem. Dzisiaj minołem trzech biegaczy i to o szóstej rano.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Natomiast w dniu dzisiejszym dla odmiany nie minąłem nikogo.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie wiem czy deszczu było za mało, czy może w sam raz. Ścieżki leśne mam nim na tyle utwardzone, że "nośność" piaszczystej gleby stała się przyjazna dla chcących spacerować. Nie odmówiłem sobie 17-sto kilometrowej przyjemności.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Jestem już XXIX Maratonie Metropolii z Bydgoszczy do Torunia. Poprawiłem czas życiowy o 1 minutę. To niewiele, ale kosztowało mnie to sporo wysiłku. Pogoda deszczowa, całą drogę lekko kropiło przy temperaturze ok.10 stopni czyli w sam raz do biegania. Dostałem piękny medal i sportową koszulkę. Oczywiście, jak wszystkie poprzednie maratony, przebiegłem na czczo. Piłem tylko dużo wody co 5 km, aby nie odwodnić się. Przybiegłem w dobrej formie, ale chęć poprawienia wyniku nadwerężyła trochę mięśnie nóg. Jutro dowiem się jak bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
|