renia
|
Dziś rekreacja, 6km/40min, za "ciut świt". To chyba kładziesz się spać za "ciut zmrok"...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś 11km frywolnie , bo deszcz i błyskawicznie powstające kałuże pokrzyżowały troszkę plany biegowe.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To sanenki pewnie się pochowały...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To sanenki pewnie się pochowały... Nie wiem, na powieki mi nakapało..
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Po wczorajszych ulewach zostały jedynie kałuże. "Weekend" przepłoszył zwierzynę leśną, a zachęcił "smyczową". Dziś 13km ze zmiennym tempem wymuszonych ukształtowaniem terenu i ... kałużami.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzień biegowy, ale nie w lesie. Przebiegłem właśnie XVII Maraton Solidarności Gdynia-Gdańsk. To już dziesiąty w moim życiu.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję... bez wzgledu na zajęte miejsce. Najważniejsze, że biegałes i go przebiegłeś...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Musiał mieć on najmniej 25 km...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dziękuję za gratulacje. W tym roku jeden rekord swój już zrobiłem i tym razem postanowiłem pobiec bez specjalnych zrywów, tak w ramach treningu. Czas więc mizerny w okolicach 5 godzin, ale dystans maratonu jest zawsze taki sam 42 km i 195 metrów. Strategia była słuszna, bo nie jestem wyczerpany i nie mam żadnych kontuzji. Jutro jest normalny dzień pracy, a nie dzień wolny na dochodzenie do siebie.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Brawo, pięć godzin biegania, to jest wyczyn!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To już dziesiąty w moim życiu.
Pozdrowienia dla biegacza z królewskiej konkurencji biegowej od biegacza krótkodystansowego
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzień biegowy, ale nie w lesie. Przebiegłem właśnie XVII Maraton Solidarności Gdynia-Gdańsk. To już dziesiąty w moim życiu.
Jednym słowem 421km950mpodeptane.
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A chlupot kropli deszczowych? To pewnie parę decybeli wydziela...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|