renia
|
...i dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A ja wysiadam przy pierwszym kufelku...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Też wybierasz się na maraton? Ja to czynię nieomalże stale. I nie zniechęcam się.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale myślisz o takim zorganizowanym maratonie, czy indywidualnych biegach?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Piszę o "wybieraniu się" na zorganizowany maraton.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
A jaki maraton masz na myśli?
Niech zgadnę.
To pewnie 33 Maraton Warszawski organizowany w dniu 25 września 2011r.
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Radzio, nie przesadzaj!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio, nie przesadzaj! Ale na butkach można by zaoszczędzić... bo kończą się już- cały tor kilometrów rocznie przez dwa lata .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
... cały tor kilometrów rocznie przez dwa lata . Ile to jest? Półtora i półtora, czyli trzy? Trzy tysiące kilometrów?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ile to jest? Półtora i półtora, czyli trzy? Trzy tysiące kilometrów?
Ja to napisałem jedynie dla zobrazowania trwałości obuwia. I nic poza tym.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Przez pół godziny zastanawiałem się czy wstać, czy odpoczywać. W końcu wstałem i przebiegłem swoje 12 km. Czas jednak był mizerny, co wskazuje na ogólne przemęczenie. Postanawiam wiec nie biegać, aż do maratonu, który odbędzie się w następną sobotę. W tym tygodniu przebiegłem już 54 km, a następny zakończę 42 km - to chyba wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.... co wskazuje na ogólne przemęczenie. ...
Znasz powód, czy dyskretnie wspierasz? Ja czuję się świetnie, ale to oczywiście nie powód żebym zaraz 17km trzasnął w ciągu 1,5h, a zaraz potem rowerem do pracy, a tam robótki brukarskie (niewykwalifikowani korytują), potem rowerem po zakupy, potem powrót(zdarza się w plecaku 10kg, potem sex, potem.... rzeczywiście czuję niepohamowaną chęć... popływać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może trochę zwolnisz... bo się wykończysz... Słusznie... nie było sexu. Czynnik ludzki zdecydował. Poranek zafundował mi 13km/1h02min i ... towarzystwo sarny z dwoma młodymi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|