|
|
|
WojciechS
Go
|
To jest poniżej 5min na 1km. Bardzo dobrze! Jak na amatora...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Na to wygląda!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Piękny wynik!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Przed samym startem zalecają ograniczyć trening, aby ten optymistyczny wynik zrobić. Przemęczenie, to jest taki cichy spowalniacz. Ostatnio miałem dużo wysiłku fizycznego, a mało snu, stąd te przemęczenie u mnie. Ale jak go nie ma, to i tak szybko biegać nie potrafię. W 5 min 1 km, to już jest poza moim zasięgiem i muszę się z tym pogodzić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Świeżość startowa to ważny czynnik. Jeżeli tylko odbiorę jakiś niepokojący sygnał od organizmu to ... wiadomo. Pogalopuję na plażę , albo na 34warszawski , albo offroad .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak na amatora...
Najlepsi schodzą poniżej 3min na 1km ale to nie ludzie to wyścigowe bolidy Kiedyś opisałem tu takie "pojazdy"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A latanie maratonu w 4-5h to strata czasu i uszczerbek na zdrowiu! Ale to zdanie tego, który nie lata...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
ha,ha,ha, ja juz zaczalem biegac 2 km w 20 min. Czy to dobry wynik dla poczatkujacego?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ha,ha,ha, ja juz zaczalem biegac 2 km w 20 min. Czy to dobry wynik dla poczatkujacego?
Bardzo dobry wynik!. To, że biegasz jest już wielkim osiągnięciem. A czas? Nieistotny, masz go dosyć, żeby się wprawić...
|
|
|
|
|
|
|
|