adampio
Go
|
Ja tylko raz biegałam z moim mężem i więcej tego błędu nie popełnię... On ma kilkakrotnie lepszą kondycję ode mnie i mnie "wykończył" i jeszcze chciał biegać...nie nie, nie ze mną te numery... Malzenstwo to kopmpromis
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
hihihihhihi. OK.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
no coz, to juz mnie nie ma ide tworzyc historie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dzielne są te buty...i wytrzymałe...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czas został określony na poziomie 3h23min, niestety jest łączny z 3km rozbieganiem. bilobil nie działa? A "w ogóle" sztuka biegania maratonów w późnym wieku nie polega na tym żeby go wygrać, ponieważ meta jest zupełnie gdzie indziej. Należy dokonać tego w taki sposób, abym po powrocie do Wybranki mógł jednym tchem zaśpiewać... http://www.youtube.com/watch?v=nprcMKhb2_0.. A żeby bajkę umieścić w realnych ramach... Zanim zdążę otworzyć gębę aby zaśpiewać, powinienem usłyszeć- Znowu wnosisz tony piachu do domu! I to też trzeba wytrzymać i z samczą bezwzględnością posprzątać po sobie, a i dopiero wtedy ....jednym tchem zaśpiewać http://www.youtube.com/watch?v=nprcMKhb2_0.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Adampio, jeżeli mam radzić, to aby wzmocnić stawy i mięśnie wybrałbym jednak wariant bez chodzenia. Nawet przy bardzo wolnym truchcie pracują mięśnie używane przy bieganiu. Natomiast inny układ jest przy chodzeniu. Raczej polecam wydłużyć trasę i przebiec ją truchtem w wolnym tempie niż gwałtownie przyspieszać na krótkich odcinkach. Dopiero jak się wzmocnią wiązania stawów, to można pomyśleć o intensywniejszym wysiłku.
Szykuję się na jutrzejszy maraton brzegiem morza Jastarnia - Władysławowo - Jastarnia. Nie biegałem, ale też i nie odpocząłem, bo w tym czasie intensywnie pracowałem fizycznie. Jutro się okaże co z tego wyniknie.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Trzymamy kciuki! Jutro oczywiście...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Trzymamy kciuki! Jutro oczywiście... Jutro. Akurat w Polanicy jest bieg. Sasiad juz wyjechal. Srednia na 15 km ma 9,8. Mowie o "nw". We wrzesniu mistrzostwa na 16 km Mimo ze sie nie interesuje, to sie interesuje, ale inaczej
|
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Co tych ludzi tak wzięło na bieganie? Nie lepiej piwko, telewizorek i takie tam inne przyjemności? E tam piwko. KOBIETY, to jest to
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Biegałam dzisiaj po długim czasie. Bieg umilały mi orkiestra świerszczy i zapach skoszonej trawy...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
....Jutro się okaże co z tego wyniknie.
Już jest jutro?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale dziś to już na pewno jest jutro. Od napotkanych grzybiarzy dowiedziałem się, że w naszym lesie jest plaga komarów. Z dobrego serca radzili mi, żebym w takich kusych porciętach daleko w las się nie zapuszczał. Słusznie! Dziś 11km i ani kroku dalej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak szybko biegasz to komary nie mają szans...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|