Daniel
Go
|
Dzisiaj po raz pierwszy po maratonie przebiegłem swoją trasę leśną i o mały włos miałbym kolizję z sarną. Nie dlatego, że za szybko biegłem, tylko ona leniwie schodziła ze ścieżki.
Jestem jednak jeszcze przemęczony, bo oprócz pracy zarobkowej, to mam jeszcze wykładanie kostki brukowej w domu. Między maratonami sam wyłożyłem 30 m2, to jest 3 palety po 1,5 tony. Praca na kolanach i nogi nie odpoczęły.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
3:00 min. 1 km - to dla mnie prędkość kosmiczna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zależy czym się jedzie...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
......... Jestem jednak jeszcze przemęczony, bo oprócz pracy zarobkowej, to mam jeszcze wykładanie kostki brukowej w domu. Między maratonami sam wyłożyłem 30 m2, to jest 3 palety po 1,5 tony. Praca na kolanach i nogi nie odpoczęły.
W domu? ukladasz kostke brukowa? Ja ukladal bym na sciezkach od furtki do drzwi wejsciowych, ew jakies inne chodniki. Ale stwierdzilem, ze beton(prosze mnie z nim nie kojarzyc, to temat na inny watek) ktory polozylem (od furtki do drzwi wejsciowych) w latach 80 ub. wieku. jest tak zabytkowy, ze nie bede go niszczyl. Ola oczywiscie by chciala kostke brukowa, moze byc czerwona. Ale, omszaly beton przypomina mi stary czas.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ola oczywiscie by chciala kostke brukowa...
No to nie powinno być żadnego "ale"...na co czekasz? Powinien być kompromis i wspólne działanie: żona mówi - mąż robi...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Ola oczywiscie by chciala kostke brukowa...
No to nie powinno być żadnego "ale"...na co czekasz? Powinien być kompromis i wspólne działanie: żona mówi - mąż robi... Jestem jakby za patriarchatem.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Wynika to z mojej teorii wahadla. W moim domu (rodzicow) byl matriarchat, wahadlo zrobilo ruch i u mnie jest patriarchat. U moich dzieci pewnie znowu matriarchat.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Kostkę wyłożyłem przed garażem na podkładzie betonowym o grubości 10 cm, który przygotowałem wcześniej. Teraz wykładam ścieżkę, już bez podkładu, ale dojdą obrzeża.
Wczoraj biegałem i zaczynam odzyskiwać sprężystość w nogach co od razu przełożyło się na lepszy czas.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wynika to z mojej teorii wahadla.
Ja bym się nie wahała tej teorii zmienić...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
ze beton(prosze mnie z nim nie kojarzyc
W życiu! Bo na Ciebie maf mawiali optybeton... A żony lepiej słuchać w takich pierdołach, bo w ważnej sprawie później Ci nie piuknie...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i bądź tu człowieku mądrym...i pisz wiersze... jaki jest klucz do tych zaszyfrowanych postów...? O co w nich biega? ...chociaż najważniejsze, że w ogóle biega...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|