|
|
WojciechS
Go
|
Niektórym to spacer może się kontuzją skończyć!
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Reniu zaraz takie niebiańskie historie podobno jeden Polak zginął pijąc mleko !!! krowa go nadepła
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Czwór głowy lewego uda zdecydował "za mnie". A ja juz się zastanawiałem czy maraton kontuzja sie nie skończył? A b s o l u t n i e Maraton to taki "deserek", który nie koniecznie trzeba zjeść. O kontuzji mowy nie ma, choć mogła by się przydarzyć, ... gdybym pobiegł. Cztery dni w górach, które zaplanowałem spędzić z Rodziną jako "rekordzista" , spędziłem jako ten który "nie zjadł deseru". ...nasto-kilometrowe spacery co prawda nie pozwoliły przywrócić świeżość jednemu (*), ale z pewnością spowodowały, że pozostałe (*) się nie rozlazły. (*)- znaczy mięsień A w/w mięsień "oberwał" nie przy biegu, ale podczas robót brukarskich, bo przecież e. u r o coraz bliżej.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Dla kogo "deserek", dla tego "deserek"... Ja dziękuję za takie deserki...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cztery dni w górach, które zaplanowałem spędzić z Rodziną jako "rekordzista" , spędziłem jako ten który "nie zjadł deseru". A w górach już jesień............... pięknie pogoda Wam dopisała na górskie spacery...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cztery dni w górach, które zaplanowałem spędzić z Rodziną jako "rekordzista" , spędziłem jako ten który "nie zjadł deseru". Tak lepiej... A w górach już jesień............... pięknie pogoda Wam dopisała na górskie spacery...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Może do literówek dołożymy błędy w cytowaniu ?? Konfucjusz tego nie przewidział
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Błędy w cytowaniu są równie naganne, co niepotrzebna złośliwość! WojciechS
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zgoda!
Wyjątkowo zgodni dzisiaj jesteście... Zgadzacie się ze mną?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...i skromny...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...i skromny... A to już prowokacja... . Gdzie mi do Mistrzyń w tej materii. "Wyjątkowo" zrejteruję.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to już prowokacja...
Ja i prowokacja... coś kręcisz...
|