renia
|
Dzisiaj pogoda mnie "zmusiła" do biegania po polu... Od razu zdrowie i satysfakcja gwarantowane...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Czas zmieniony, a tu dalej ciemno i pierwsze 20 minut z latarką po lesie. Za to pusto i dopiero w połowie trasy minąłem rowerzystę. Psy dopiero pojawiły się przy końcu lasu. Stopy bolą przy chodzeniu i tak już będzie przynajmniej ze dwa tygodnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten ból stóp jest "pamiątką" po maratonie?
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
To świeża kontuzja. Pisałem już o tym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ano faktycznie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W lesie mgła i cisza. Dziś 8km, tym razem w towarzystwie innych biegających.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisiaj też biegałem, ale minąłem tylko 6 rowerzystów i ani jednego spacerowicza z psem. Biegaczy już od dawna nie widuję w lesie. To pewnie przez tą bardzo wczesną porę.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
W sobotę mam trochę luzu i wybiegłem pół godziny później. Już jest w pełni jasno, ale dzisiaj samochody oszronione. Ubrałem więc kurtkę sportową, ale cała reszta bez zmian. Minołem jednego pieszego z psem, dwóch rowerzystów i trzech biegaczy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Z porą biegania ja mam ten sam problem . Jest za ciemno. :lol:Ja biegam codziennie , ale skromne 3 km. Potem robię dużo ćwiczeń rozciągających. Biegam w Polsce i na Ukrainie. Na Ukrainie jest godzina różnicy więc jak wybiegam o 5.45 to w Polsce jest 4.45.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Rano czy popołudniu? Pochwalam jednak systematyczność, którą proszę zachować przynajmniej w ćwiczeniach na rozciąganie. Takie ćwiczenia też stosuję, choć o tym tutaj nie pisałem. Moje korzenie ze strony ojca sięgają Ukrainy, która swego czasu była częścią Polski jako kraju wielonarodowego.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Systematyczność jest dla mnie b.ważna. Dzień bez ruchu to dzień trochę "kulawy". W Polsce po południu jeszcze dodatkowo przejeżdżam około 20 km na rowerze. Też codziennie. Na Ukrainie mam tylko poranny bieg i ćwiczenia, po których staram się brać oprócz gorącego tez zimny prysznic.Ale udaje mi się to tylko na nogi i ręce. Powoli włączam i plecy Te rytuały pozwalają mi na dobrą organizację dnia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna jestem zszokowana... gratuluję... mi trudno o systematyczność...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miło Danielu Ciebie zobaczyć...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna jestem zszokowana... gratuluję... mi trudno o systematyczność... Eeee nie ma czego. Moje dystanse to pikuś, dlatego nie bardzo jest o czym pisać , chyba , że zmobilizuje to innych. Kiedyś intensywnie odwiedzałam siłownie i miałam lepsze wyniki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja 3 km nie przebiegnę... no chyba, że na orbitreku...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to i to dobre. w czasie deszczu nie zmokniesz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie, że lepsze niż nic...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jaki piekny dzisiaj dzień! Jak dobrze jest móc korzystać z dobrodziejstw przyrody i wybiegac się do woli w taką pogodę Wspaniałe jest życie, gdy jest zdrowe, nieskomplikowane i świadomie poukładane choć otaczająca nas rzeczywistość często nie jest różowa, ale co tam A teraz "wyrywam" rodzinke na spacer bo szkoda dnia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|