Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...run show...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Korzystając z wolnego dnia i słonecznej pogody dzisiaj był 10-cio kilometrowy spacer. Bez walkmena na uszach i osób towarzyszących. I bardzo dobrze - to czas na przemyslenia i poukładanie sobie bieżących spraw, a co się nie zdąży dzisiaj, to się dokończy jutro bo też ma być pogodnie. Najważniejsze, że zdrowie dopisuje i wciąż się chce
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Raniutko wybiegałam swoje 3 km , potem ćwiczenia i zimne-ciepłe prysznice. W czasie biegu problemy przestają być problemami. Przemyślenia w czasie biegu uspokajają umysł. Teraz wróciłam z "roweru" 15 km. Ale jak się biega jest cieplej. Dzisiaj wyjechałam wcześniej i jednak milej się jeździ w tych pustkowiach.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To chyba na to samo wychodzi - czy się myśli przy bieganiu... czy się myśli o bieganiu...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ba , nie to samo. Dzisiaj leciutko zwiększyłam sobie dystans o 200 m. Zrezygnowałam z ćwiczeń na dworze. Jednak szybko się wychładza ciało. Poćwiczyłam w domu.Potem naprzemienny prysznic ciepło-zimny. I jestem gotowa do śniadania . Po południu rower czeka.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
We wtorek mgła, trzecia część trasy przy latarce. Minąłem trzech rowerzystów. W czwartek podobnie, ale temperatura w okolicach zera. Na trasie dwóch rowerzystów i jeden pieszy. W sobotę już bez latarki, ale za to przy –6 stopniach. Mijam też trzy osoby: jeden rowerzysta i dwóch pieszych z psami. Plan treningowy, a raczej zdrowotny, na ten tydzień wykonany.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj rano wyjeżdżałam na Ukrainę i postanowiłam poranne bieganie zastąpić ćwiczeniami. Lżej mi się biega. Moja przyjaciółka, która chodzi na rożne zajęcia i podsyła mi ćwiczenia, pierwszy raz była na zajęciach body pomp i ambitnie wzięła większe ciężary mówi , ze mało się nie rozłożyła jak pies Pluto
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak dobrze mi się dziś biegało.Lekko , bez śladu zmęczenia, może to efekt tego , że wczoraj zamiast biegać zrobiłam sobie godzinę fitness. Bolą mnie mięśnie, ale czuję się wyśmienicie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ja biegałam w miarę systematycznie, to też najlepszą kondycje miałam po dniu niebiegowym...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A teraz ile razy w tygodniu biegasz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poproszę o inny zestaw pytań... Średnio co drugi dzień na orbitreku, na dworze w ogóle...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Plan biegowy wykonany. W tym tygodniu dni aktywne to wtorek, piątek i sobota.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja pokonałam moją chęć dalszego spania i wstałam...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jesteś wielka
|