Dasna
Go
|
Albo jak Yeti zaczyna wędrówkę ew. Big Foot.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj znów wydłużyłam swój dystans i moje skromne 3 km wynosi na dzisiaj o 200 m dłużej. Po biegu mogłam solidnie poćwiczyć na dworze , bo pogoda dopisuje , wczoraj dodatkowo dołączyłam rower 10 km (ciemno, pusto) , ale dzisiaj mam nadzieję na dłuższą jazdę. Pole zimnych pryszniców także rozszerzyłam na plecy . Życzę sama sobie , oby tak dalej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aż mi się zimno zrobiło. Dzielna jesteś...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To znaczy ja to robię dla siebie. Muszę mieć kondycję na te moje podróże. Staram się zwiększyć wydolność organizmu, dbać o ruchomość stawów. Kiedyś codziennie ćwiczyłam na siłowni z obciążeniami , nawet prenumerowałam Muscle and Fitness , jeździłam na rowerze , raz w tygodniu byłam w saunie fińskiej i raz w tygodniu masaż. Na teraz staram się wrócić do takiego reżimu, ale powoli i może mniej siłowni. na razie mi ona nie jest potrzebna. Zwiększyłam ilość ćwiczeń rozciągających. Reniu wydłużają wiek emerytalny , trzeba go osiągnąć w dobrej kondycji.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wolę jednak bieganie, po ćwiczeniach fitness ledwie żyję.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj mój 11-letni syn biegał na zawodach na 1000m i miał czas 3,40 min. Chyba nieźle? Nie był to najlepszy tam czas, ale biegali też z nim starsi, no i jeszcze on do wysokich teraz nie należy (w młodszych klasach należał, a teraz część chłopaków z klasy go przegoniła). Ale jeszcze ma sporo czasu, żeby ich dogonić...chociaż to nie jest najważniejsze...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pewnie , że może "podskoczyć". Mój teraz przegonił kolegów we wzroście , oczywiście nie wszystkich. Chyba niezły czas . ja tam biegam dla relaksu, więc w czasach to się nie orientuję.
|
|
|
|
|
|
|
|