|
Dasna
Go
|
I przegoni
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Йо пересете :?Dzisiaj mój bieg odbył się w topniejącym śniegu , błocie i nazwa rów z wodą nabrała dla mnie innego wymiaru kiedy slalomem biegłam między takimi dosłownie rowami . Przybiegłam z chlupoczącą wodą w butach i zmoczonymi po kolana spodniami
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz trudniejsze warunki niż żołnierze na poligonach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja nie biegam już od połowy września. Wszystko przez te Wybory. Ale jak tylko się ociepli w marcu lub kwietniu, to Sprandki nie będą się nudzić.
PS trafiłem na bardzo dobry model tych butów, ale już go nie produkują.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Nadal biegam po lesie. W zeszłym tygodniu tylko 2 razy, w tym 3 po 12 km czyli 36 km. Dziś padał deszcz ze śniegiem i pewnie to będzie ostatni dzień sezonu. W tym roku wydłużyłem sezon prawie o 2 miesiące.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No , dzisiaj bieganie to sama przyjemność . Sucho , ciepło. Aha, wyjrzałam przez okno już nie sucho. To tym bardziej miło, że zdążyłam przed deszczem.To machnęłam jeszcze sobie dłuższy dystans , ćwiczenia fitness na dworze i potem blok ćwiczeń jeszcze w pokoju.Dziś mam zwyżkę formy. No i jeszcze na deser prysznic jak zwykle ciepło -zimno. . Jednak do siłowni zawitam , nie wiem kiedy , ale zawitam , żeby trochę "poprawić " wygląd.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nadal biegam po lesie. W zeszłym tygodniu tylko 2 razy, w tym 3 po 12 km czyli 36 km. Dziś padał deszcz ze śniegiem i pewnie to będzie ostatni dzień sezonu. W tym roku wydłużyłem sezon prawie o 2 miesiące.
I bardzo dobrze Ci tak. Ja "wrócę" do lasu na Święta, .... no może odrobinę wcześniej, bo znowu mnie moja rzeczywistość "wsadziła" na rower i nijak nie mogę wygospodarować te marne 6-10 kilometrów dziennie- dla siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj już biegłam znowu w Polsce . Mrozek ściął wszystkie kałuże. Dobrze mi się biegło, natomiast po biegu ćwiczyło się jakoś kiepsko .Pewnie mimo wszystko jeszcze nie odespałam podróży.Popołudniu jak wygospodaruje czas to wskoczę na rower.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Mrozik, ale sucho i sezona dalej trwa. Dziś w ciemnym lesie tłoczno. Minąłem trzech rowerzystów.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
.... Ja "wrócę" do lasu na Święta, .... A kto do Świąt wytrzyma. W niedzielę 15km, a dziś- dla odkwaszenia- 8km i w dodatku w towarzystwie trochę rozbieganych sarenek. Jedna z pewnym osłupieniem zawróciła 1,5m przede mną. Tym razem jestem pewny, że "szaty" już mają zimowe.
|
|
|
|
|
|
|
|