Dasna
Go
|
Tak jak przewidywałam po solidnym wyspaniu dziś sobie mogłam zwiększyć dystans i moje 3,6 km mnie bardzo satysfakcjonują. Jeszcze bardziej cieszę się , że znów mogłam poćwiczyć na dworze (mróz zelżał). Potem prysznic ciepło- zimno pod którym stoję już o wiele dłużej i jestem gotowa do działania.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Co to bieganie w sobie ma za moc, żeby ludzi w mrozie z łóżka wyciągać w ciemny las... Reniu bieganie tak samo w sobie to dla mnie nie ma nic tak wielkiego. Ot, wybiegam z domu i sobie biegnę. Bardziej ma znaczenie co głowa na to? Po co to robię? Na przykład dla mnie sam bieg , nie jest tak fundamentalny jak to czy dotknę brodą do kolan, czy mam mocne mięśnie pleców i brzucha, jak szybko się męczę, czy założę sobie nogę na szyję , ile brzuszków i pompek zrobię itp.itd. Czyli reasumując mnie interesuje wszechstronność.A tym kieruje moja głowa (mam nadzieję).
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Eeee, idea , nie idea, szczytna nie szczytna każdy sobie sam wytycza jakie szlaki jego myśli przebiegają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To prawdopodobnie ma zbliżone znaczenie jak rozbiegane oczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Może jaki Góral nam przetłumaczy?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ale czy to na pewno po góralsku?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No właśnie już nie mam pewności.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj tez pięknie mi się biegało i na razie zostanę przy dystansie 3,6 km , ale ostatnie 300 m pokonałam prawie sprintem. Ćwiczenia też na dworze . I dalsze rytuały.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A dzisiaj to byłam jakaś "zdechła", ale swój dystans zaliczyłam .Jednak potem ćwiczenia były jakąś męka. Dzień niepodobny do dnia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|