administ
Go
|
A dzisiaj to byłam jakaś "zdechła", ale swój dystans zaliczyłam . I to jest w bieganiu najpiękniejsze! Nie chce się czasem, ale wypada swoje zaliczyć. Brawo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A dzisiaj to byłam jakaś "zdechła", ale swój dystans zaliczyłam .Jednak potem ćwiczenia były jakąś męka. Dzień niepodobny do dnia. A robisz sobie dzień odpoczynku zawsze po 3 dniach biegania? Jak w zeszłym roku dość systematycznie biegałam to takie dni wolne sobie robiłam...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dni odpoczynku sobie nie robię , bo wiem , że przy moim trybie pracy te przerwy będą od czasu do czasu wymuszone.Czyli podróż rankiem do Lwowa albo ze Lwowa do domu , podróż do Kijowa itd. Toteż biegam codziennie bez przerwy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli sytuacje działają na Twoja korzyśc i oszczędzają Ciebie. Chociaż sama nie wiem co jest bardziej męczące - podróż czy bieg...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zdecydowanie podróż Miesiąc temu próbowałam jeszcze biegać przed podróżą, ale opóźniało to wyjazd i przy tak krótkim dniu po prostu było zbyt wyczerpujące.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Rankiem jest słonecznie i... rześko i ...sucho i ...twardo i ...8-mio kilometrowo i ...wschód słońca można "zaliczyć", latem dla wielu niedostępny. Fajnie
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wietrznie , ale sucho. Biegłam pod wiatr i było ciężej. Do moich 3,6 km dorzuciłam maleńkie 100 m. Sprint na koniec. I jak zwykle moje rytuały.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wietrznie , ale sucho. Biegłam pod wiatr i było ciężej.
Ale z powrotem chyba było z wiatrem...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Okropnie... w Danii, jak wiatr przewraca samochody, to przynajmniej stawia je z powrotem na koła, a ten jakiś niewychowany... Dobrze, że Dasna stoi mocno na nogach albo biega...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Okropnie... w Danii, jak wiatr przewraca samochody, to przynajmniej stawia je z powrotem na koła, a ten jakiś niewychowany... Dobrze, że Dasna stoi mocno na nogach albo biega... Oooo no nie wiem jakby mną tak ciepnął o ziemię Taki wiatr
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale duński wiatr jak ciepnie o ziemię, to zaraz stawia na nogi!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przenoszę się do Danii , będę biegać z Adampio.Nie on pływa. A poza tym po takim ciepnięciu to i postawienie na nogi nie pomoże Zostaję w Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
W czwartek i dzisiaj biegałem. Śniegu nadal nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dzisiaj świetnie mi się biegło i znów wydłużyłam dystans. Pusto, ciemno. Ludzie sobie jeszcze śpią a ja już po porannej zaprawie. Bardzo mi to pasuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|