Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
-6 oC na termometrze i ... +8km na liczniku. Gdybym biegał żeby zrównoważyć wskazania termometru, to tej zimy nie spodziewam się jakiś szczególnie długich wybiegań.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Nie wspomniałem o pięknym widoku oszronionego młodniaka w promieniach wschodzącego słońca i ... kilku parach nieoszronionych uszu widocznych pomiędzy wierzchołkami chojaczków. Dziś sarny były spokojne. Łatwy foto-cel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak dalej będzie siedział tylko w fotelu to na pewno nie zrozumie . Wydłużają wiek przejścia na emeryturę, trzeba trochę pożyć na emeryturze i mieć kondycję , żeby dalej pracować
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Warto wzmocnic gorna czesc ciala plecy,ramiona,lekko barki. Osiaga sie lepsze wyniki w krotszym czasie-polecam
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Warto wzmocnic gorna czesc ciala plecy,ramiona,lekko barki. Osiaga sie lepsze wyniki w krotszym czasie-polecam Tak, tak tez o tym myślałam. A co polecasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Czuję się dobrze. Odespałam , odpoczęłam. Myślę , że będzie ok. Dzięki Reniu Ale pilnuję się.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No ale ja - siedząc w fotelu - tego nie zrozumiem... żartuję, ale we wszystkim musi być umiar... Ja specjalnie z myślą o Tobie w tytule wątku o rowerze dodałam stacjonarny . to oznacza , że nie siedzisz w fotelu tylko jeździsz na orbitreku
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja też pilnuję Cię... OK. Będę to miała na uwadze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale ja - siedząc w fotelu - tego nie zrozumiem... żartuję, ale we wszystkim musi być umiar... Ja specjalnie z myślą o Tobie w tytule wątku o rowerze dodałam stacjonarny . to oznacza , że nie siedzisz w fotelu tylko jeździsz na orbitreku No tak jeżdżę sobie jak mam chęć, ale też za mało...ale to się zmieni...tylko oby na lepsze...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dziś rano przebiegłam swoje 3,6 km . Żołądek lepiej pracował niż wieczorem , ale coś też mi było ciężkawo. Trochę ślisko.
|
|
|
|
|
|
|
comasens
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
comasens
Go
|
Warto wzmocnic gorna czesc ciala plecy,ramiona,lekko barki. Osiaga sie lepsze wyniki w krotszym czasie-polecam ...to pasuje do tej wiadomosci
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Miło popatrzeć na taką sprawność cielesną.
PS O ciało należy dbać, aby rozumu nie zawiodło nieoczekiwanie!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Warto wzmocnic gorna czesc ciala plecy,ramiona,lekko barki. Osiaga sie lepsze wyniki w krotszym czasie-polecam Tak, tak tez o tym myślałam. A co polecasz? http://www.youtube.com/watch?v=wbxEdnDrIk0 Robi wrażenie. Bez wątpienia do tej też pasuje. Godne polecenia. To ma sens. No to ja wymiękam
|
|
|
|
|
|
|
|