Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziś wizytowałem autem moją traskę biegową. Ciapa taka, że za tydzień może będzie zdatna! Jutro podobno pierwszy dzień wiosny meteorologicznej. Pora inaugurować sezon! Jak podeschnie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli autem się nie zakopałeś to biegać wnet się da...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ja byłem moją terenówką, a nie jakimś tam Ferrari!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... Pora inaugurować sezon! Jak podeschnie. Zdecydowanie! I tu zgoda. Bowiem pod wpływem wody skórzane obuwie szybko marnieje.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mgła. Mgła w lesie. O ile zamieć dostarcza wiele emocji, o tyle mgła wprost przeciwnie. Słyszalność co nieco przytłumiona, widzialność jeszcze bardziej. Już z tych dwóch powodów można odnieść wrażenie, że jest się sennym. Ponieważ nie odnotowałem żadnego śladu zimy (prawdopodobnie z powodu mgły ) z przyjemnością przeznaczyłem te 700-800kCal na pracę nie zważając zbytnio na obuwie, które i tak "żyje na kredyt". O! I jeszcze jedno. Z tego wszystkiego nawet nie zauważyłem(prawdopodobnie z tego samego powodu co powyżej ) jak jesień łagodnie przeszła w zimę, a ta z równą subtelnością w wiosnę. Biegaj. Albo przynajmniej zerknij sennym, wiosennym spojrzeniem na pewien punkt ósmy i ...zastosuj się.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pięknie i słonecznie, w górze, a dla równowagi- pod nogami- błocko. Dzisiaj trudność polegała na takim wybieraniu przewyższeń, żeby stopy, jeszcze obute , były suche. Mogę z przyjemnością napisać, że cel osiągnąłem połowicznie, bo tylko w prawym bucie utrzymałem suchość. (tak jakbym nie mógł zdjąć obu ). A wszystko to kosztem całych 650kCal.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przymrozek. Niedzielny przymrozek przy słonecznym dniu to zachęta do rześkiego spaceru. Po takim spacerze śniadanie wygląda jak z najbarwniejszego pisma kulinarnego.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Po takim spacerze śniadanie wygląda jak z najbarwniejszego pisma kulinarnego. Czyli 5xWiO koniku na talerzu ;P Niedawno wróciłem z biego-spaceru w promieniach zachodzącego słońca. Jedyna niedogodność, to zbyt obfite "wymiana" ciepła z otoczeniem, aż czapkę musiałem ściągnąć i rozpiąć wiatrówkę uff jak gorąco
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bieg po Lwowie to nieciekawa sprawa teraz. Musiałam się nieźle nagimnastykować, żeby nie połamać nóg. Jakoś slalomem , w podskokach i zeskokach pokonałam 4 km.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co utrudnia tam bieg? Kałuże?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ponieważ dziś jest dzień, który mężczyźni powinny należycie uhonorować, na przykład ... podczas wieczornego spotkania w PUB'ie. - odmierzyłem stosowną ilość kilometrów, 8. Ciągle sucho, nie rozumiem.
|
|
|
|
|
|
|
|