renia
|
Jeszcze powinieneś dołożyć 3 km za marzec i 12 za rok...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeszcze powinieneś dołożyć 3 km za marzec i 12 za rok... W takim dniu nie wypada odmówić.... 3km spaceru z zapasionym psem i jego towarzyszką- niepsem(bo suka to nie pies przecież ), a także 12km przemaszerowanych w pantoflach, celem znalezienia pracy, a z pewnością brakujących wpisów do dzienniczka! No!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A u mnie szutry podeschły i są zdatne do biegania. Poczekam jednak z inauguracją sezonu do temp. powyżej 10 oC, aby mi przypadkiemto moje bieganie "nie zaszkodziło"!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A u mnie szutry podeschły i są zdatne do biegania. Poczekam jednak z inauguracją sezonu do temp. powyżej 10 oC, aby mi przypadkiemto moje bieganie "nie zaszkodziło"! O kurcza! To już we wtorek! Ale mogę się mylić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pierwszy bieg sezonu dla mnie jest najważniejszy, bo wykazuje szybkość dziadzienia starczego...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Każdy pretekst jest dobry... Byle zacząć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jako powód picia alkoholu mogą być tylko dwa uzasadnienia (posiadanie zagryski i/lub jej brak), więc do biegu też dobrym pretekstem może być dobry teren i/lub jego brak...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No to mnie uspokoiłaś w tak szczególnym- dla Was dniu. Chociaż... ta "zagryska", to jakieś znamię, czy inna genetyczna cecha? Będę spokojniejszy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sorry...zagryzka miało być...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale w takim dniu to mógłbyś już mi podarować błędy...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przepraszam, ta moja micha mnie tak otumania!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Mgła. Dzisiaj jest porządna mgła na porządny spacer. Okazuje się, że zjawisko nie tylko dwunożnych wycisza w trakcie takiego "szybszego spaceru". A newet "ogłusza". Biegnąc cicho, praktycznie już wyciszony , usłyszałem dosyć hałaśliwe zachowanie w pobliskim młodniaku, tzn. coś torowało sobie drogę wśród sosenek. 10-20 sek. później, w odległości zaledwie 5-6m ode mnie przecwałowały trzy, dorodne dziki. Nie czuły mnie, nie widziały, nie słyszały. Ładnie się prezentowały w otaczającej nas mgle. W taj chwili jestem pewien, że pobliskim lesie jest co najmniej sześć dzików. Pierwszą "trójcę" wypatrzyłem już jakiś czas temu, drugą teraz. Kto by pomyślał, zaawansowany początek XXI-go wieku i dziki w odległości 30km od "korytka". Ale to nie jest wcale rekord.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Tydzień za tygodniem mija. W każdym zaliczone 36 km biegu w różnych warunkach pogodowych. Zima nie jest mi już straszna bo biegałem przy minus piętnastu stopniach jak i po drodze z dużą ilością świeżego śniegu, który potem zamienił się w 12 km topniejące lodowisko. Jest już jasno i nie zabieram już latarki na poranne bieganie. Biegam coraz szybciej. Ten tydzień to same tegoroczne rekordy. Dzisiaj trasę przebiegłem o dwie minuty szybciej i osiągnąłem wynik, który ostatni raz miałem w czerwcu. Kondycję więc mam wyśmienitą i czas na zmiany. W tych dniach muszę podjąć decyzję o zmianie pracy. Nie wykluczony jest też wyjazd za granicę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gratuluję...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tydzień za tygodniem mija. W każdym zaliczone 36 km biegu w różnych warunkach pogodowych. Zima nie jest mi już straszna bo biegałem przy minus piętnastu stopniach jak i po drodze z dużą ilością świeżego śniegu, który potem zamienił się w 12 km topniejące lodowisko. Jest już jasno i nie zabieram już latarki na poranne bieganie. Biegam coraz szybciej. Ten tydzień to same tegoroczne rekordy. Dzisiaj trasę przebiegłem o dwie minuty szybciej i osiągnąłem wynik, który ostatni raz miałem w czerwcu. Kondycję więc mam wyśmienitą i czas na zmiany. W tych dniach muszę podjąć decyzję o zmianie pracy. Nie wykluczony jest też wyjazd za granicę.
To wszystko bardzo interesujące! Naprawiłeś bieżnię?
|
|
|
|
|
|
|
|