Daniel
Go
|
Od momentu gdy mi się przegrzała, to przestałem z niej korzystać, aby całkiem nie nawaliła. Korzystają z niej domownicy i przy mniejszym obciążeniu jakoś dalej pracuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Z prywatnej korespondencji... "...Szanowni Biegacze, uczestnicy 7. Półmaratonu Warszawskiego! Z radością informujemy, że zainteresowanie udziałem w 7. Półmaratonie Warszawskim przerosło nasze najśmielsze oczekiwania. Spodziewaliśmy się 5,5-6 tysięcy uczestników, tymczasem na ponad dwa tygodnie przed startem zarejestrowało się już ponad 8 tysięcy osób. A wciąż zapisują się nowe. Cieszy nas to niezmiernie i już teraz chcielibyśmy podziękować Wam za zaufanie...." Półmaraton, ... ... w połowie mi się chce- a w połowie nie! Półmaraton- znaczy półwybór, znaczy trudny wybór. Znaczy nie będę towarzyszył temu stadu- dla zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Adamie! Radzio, jak Boga kocham, krotko i na temat, prosze. Nie musisz komentowac kazdej wypowiedzi. Tu nie ma punktow za odpowiedz. Metoryka nie retoryka jest nasza sila!!! Znikam stamtąd bez szemrania! Użyłeś poprawnego klucza i żebyś zbyt długo nie główkował- przeprosiłem. Próbowałeś zatrzymać kiedyś rozpędzony parowóz? Mariusz! ... Pamiętaj "Jak się nie ścigasz nikt Ciebie nie dogoni" Liroy Ty wiesz!!!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Deszcz. Przyszła pora na deszcze. Znowu zmuszony jestem zdjąć skarpetki, ponieważ bieganie w mokrych skarpetkach i butach to już lekka przesada. Same, mokre buty wystarczą. 11km, z czego około 500m w towarzystwie ... "amazonek" na koniach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
78 kilo? Jak? Ale mijając je, jeden z koni aż przysiadł na zadku, o mały włos nie zsadzając "amazonki" z siodła (była równie zaskoczona jak koń). Bowiem ja niezdarnie na palcach biegam. Przywitałem je i z lekką kpiną(to nawyki z tego forum ) zauważyłem- "Taki duży, a się boi". Nikt nikomu krzywdy nie zrobił.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Do jady konnej trzeba mieć końskie zdrowie...Ja bym się bała. Moją córę raz koń zrzucił i teraz ona też się boi...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Po nocnej podróży 4 km mocnego tempa wystarczy. I tak ciężko mi się biegło. Jak się wyśpię będzie weselej. Ale i tak już fajne warunki. śniegu , lodu nie widać, nie słychać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A u mnie jeszcze szutry za mokre. Za tydzień może dojdą.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisiaj już wiosennie w krótkich spodenkach, bez kurki i wkładek zimowych. Pojawili się biegacze i rowerzyści, ale więcej widziałem dzisiaj saren.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
śniegu , lodu nie widać, nie słychać. No własnie Prawdopodobnie w zeszłą sobotę zakończyłem sezon narciarski - w prognozach długoterminowych są dodatnie temperatury w nocy (a one są najistotniejsze) Ale na otarcie łez, rozpoczyna się sezon biegowy
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przyjemne 4,5 km , powietrze przyjazne do biegania. Potem ćwiczenia na świeżym powietrzu i lodowato-gorący prysznic. Nareszcie norma.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
śniegu , lodu nie widać, nie słychać. No własnie Prawdopodobnie w zeszłą sobotę zakończyłem sezon narciarski... Jeszcze będzie sezon na narty wodne... jakies dobre, nieprzemakalne byś mógł sobie kupić...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na wodnych jeszcze nie miałem okazji śmigać ale chętnie bym spróbował Kto wie, może kiedyś?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi się ten sport podoba, ale spróbować bym nie chciała...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Czemu nie? Ja bym poszedł na pierwszy ogień
|
|