MariuszM
Go
|
Piłka nożna
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Przeciw Donaldowi zawsze warto i zdrowo.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to nic, tylko wysłać mu zaproszenie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale ja to bardziej w pomarańczową, a nie tą łaciatą co to się w niej Donald lubuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Widzisz Zoniu, nie możesz się na razie wybrać do Polski, to "Polska" wybrała się do Ciebie... To tak jak z tą górą i Mahometem... Dokładnie Reniu, dokładnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednak to jest prawda, że przysłowia są mądrością narodu... tylko, że Polak mądry po szkodzie... ale z kolei, lepiej późno niż wcale...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Haratanie, harataniem a 8km w lesie już czeka. No, może nieco więcej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To jeszcze są lasy? U mnie nie ma, do najbliższego "wychodzi" mi raczej przejażdżka. Na szczęście po boisku też można biegać. Od mojego najbliższego wkrótce odetnie mnie nowa nitka komunikacyjna. Chyba się przerzucę na taki np. bieg między tirami.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektórzy nawet mają własny kawałek lasu...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A niektórzy muszą dojechać, ale za to do Biedronki mają blisko
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Takie realistyczne...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisaj rano biegałem w Getyndze. Oczywiście sam, bo koleżanka z forum nie dała sie namówić. Ten miesiąc mizerny w bieganie, bo tylko raz w tygodniu. Ale za to nowe miejsca i piękne krajobrazy. Tutaj w Niemczej wszystko takie uporżądkowane i czyste, że aż przyjemnie pobiegać wśród masy amatorów spragnionych ruchu.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niektórzy z lenistwa jeszcze sezonu biegowego nie rozpoczęli! Teraz mówią, że "za gorąco"!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Lepiej, że prawdę piszą, a nie hannusiują!
|
|
|
|
|
|
|
|