Zonia
Go
|
Chętnie skorzystam, ale Ty dobrze wiesz, że nie tak szybko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aktualnie nie pozwalam sobie na żadne bieganie, bo mi się nie chce!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale nie mam ochoty! Szutry za suche!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Twardy charakter. Ja szybko słabnę, dlatego jutro skoro świt pozwolę sobie,
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie szkoda czasu na takie "niszczenie stawów" i "miażdżenie krwinek czerwonych prowadzące do anemii"? Może lepiej poczekać, aż przejdzie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dziś pod wieczór były sprzyjające warunki 8km w ~35min
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
P.S W miarę dobre buty dodają skrzydeł
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Aktualnie nie pozwalam sobie na żadne bieganie, bo mi się nie chce! Admin jest leniuszkiem
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przyznaję, że to prawda. Nie chce mi się biegać!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To przez stresa pewnie! Taki mam ciężki okres przedłużającego się oczekiwania na cudze, ważne decyzje! Ale i tak podjąłem decyzję, że wystąpię kilka razy w TV ogólnopolskiej, tak na wszelki wypadek. Nie lubię publicznych występów!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Świetnie... będą to programy kulinarne z DO...czy inny temat?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie jeszcze nie zdecydowałem, ale zaproszenie do rozmów o tematyce programów mam! Czekam na odpowiedź z pewnej Instytucji... Już sześć tygodni spóźnienia! Ale, im dłużej tym większa pewność, że odpowiedź będzie pozytywna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dobrze, że masz zaproszenie i że się zgodziłeś...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie znoszę przegrywać, choć jak na 22-gie miejsce na liście wynik był zadziwiająco dobry! Teraz będzie inaczej, bo się lepiej przygotujemy do Wyborów. PS zachciało mi się kandydować w 2011r. dopiero w połowie czerwca, gdy listy były już praktycznie "zamknięte", a ja nie chciałem niczyjej krzywdy... Tym bardziej jestem wdzięczni i pamiętam!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Twój udział w programach telewizyjnych również może przyczynić się do większej Twojej popularności i większego poparcia - czyli większej ilości głosów w wyborach...
|
|
|
|
|
|
|
|