administ
Go
|
Po to to robię. Robię to po to, abym to nie ja wyrażał chęć kandydowania, ale aby kilka komitetów chciało mnie na liście. Nie ma się jednak co zbytnio spieszyć, bo jeszcze dużo czasu mamy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Już sześć tygodni spóźnienia! Ale, im dłużej tym większa pewność, że odpowiedź będzie pozytywna. Nie można do nich przedzwonić i się dowiedzieć? Ja byłabym chyba niecierpliwa...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No właśnie, że można, ale ... Najważniejsze, że sprawa w toku i że natychmiast nie odmówili!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po to to robię. Robię to po to, abym to nie ja wyrażał chęć kandydowania, ale aby kilka komitetów chciało mnie na liście. Nie ma się jednak co zbytnio spieszyć, bo jeszcze dużo czasu mamy.
Chyba jest najważniejsze to, żeby mieć jedną z pierwszych pozycji na liście... najlepiej nr.1 na liście PO...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zrobimy wszystko, aby wynik był pozytywny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No właśnie, że można, ale ... Najważniejsze, że sprawa w toku i że natychmiast nie odmówili! Tylko, że jest tak, że jeśli sprawa dla nich jest niezbyt wygodna, albo nie zależy im na niej...to lubią "zapominać"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zrobimy wszystko, aby wynik był pozytywny. My też... i wiadomo, że Śląsk byłby najlepszy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie można do nich przedzwonić i się dowiedzieć? Ja byłabym chyba niecierpliwa... W tej sprawie dostałem następującą radę, za którą jestem wdzięczny i pamiętam - cyt: " Żadne rekomendacje, czy naciski osób trzecich na pewno nie pomogą." I tego się trzymam!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W takim razie życzę Ci powodzenia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie lubię przegrywać, choć wygrane nie zawsze są satysfakcjonujące!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj! Żeby mnie się chciało tak, jak tym, co chcą, a nie mogą! A ja taki szczęśliwy jestem!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jak nie chcem , ale muszem??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepszym ponoć wyjściem jest takie, kiedy to dobro ogółu pokrywa się z dobrem własnym... (piszę o tym w pracy)
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tacy "niedzisiejsi" ludzie przydaliby się w rządzie... ci obecni to wyprzedzają czas...Już zadbali o przyszłe pokolenia, aby miały co spłacać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Motorem do działania powinno być: mam dobrze, zrobię i innym dobrze. A nie pospolite dziś: mam źle, zrobię i innym źle.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo Polacy tak się modlą: Panie Boże ja mam jedną krowę a sąsiad ma dwie. Daj Panie Boże, żeby sąsiadowi te krowy zdechły"...
|
|
|
|
|
|
|
|