administ
Go
|
Problem w tym, że zadowolonym z życia nie chce się zmian, a zło i nieszczęście jest motywem działania złych. Dlatego jest jak jest.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
+10 oC, śpiew ptaków, błogostan. Natura jak chce, to potrafi pomóc i zachęcić, ale kto by tam słuchał Natury. W lesie jagody obrodziły w sposób, od którego odwykłem. Nie wiem co z tego wyniknie, ale "zielone dywany" świetnie uzupełniają wiosenny pejzaż. 6km, bowiem plan dnia mocno mi się rozbudował podczas snu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Bo Polacy tak się modlą: Panie Boże ja mam jedną krowę a sąsiad ma dwie. Daj Panie Boże, żeby sąsiadowi te krowy zdechły"... Toczka w toczkę to samo mówią na Ukrainie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie to taka ludzka natura egoistyczna... na szczęście nie wszystkich...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właściwie to nawet nie jest egoizm, tylko głupota połączona ze złem...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Po primo: Na stres, najlepszy jest wysiłek fizyczny w dowolnej formie Po due: "Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz". Sądzę,że "jesteśmy" na finiszu (czytaj ostatnim etapie) Po tre: Niektóre cżłowieki mają ciekawe sny
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz". To trzy etapy mamy już zaliczone!
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Radzio, Ty masz jakąś pokutę?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Myślałam, że ta kąpiel dostałeś za pokutę... a o kawę się nie martw. Ja się staram, żeby średnia na osobę była odpowiednia...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Myślałam, że ta kąpiel dostałeś za pokutę... ... Jeżeli aura pozwoli, to w czwartek zadam ją sobie jeszcze raz- skoro tak myślisz.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A woda zdatna, czy jeszcze łamie kości?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pewnie tak, ale jak woda to ze 25 oC żeby choć miała.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pewnie tak, ale jak woda to ze 25 oC żeby choć miała. Wypada poczekać.
|
|
|
|
|
|
|
|