Zonia
Go
|
No, to ja się do nich nie zaliczam, bo nie mogę pokonać w tym roku własnego lenistwa! To się może dla mnie przyspieszonym dziadzieniem skończyć! Skąd ja to znam?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skąd ja to znam? Chyba nie z autopsji?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ten dobrze zapowiadający się WSAD wyszedł? Wygląda, że tak i pewnie zwis na koszu też zaliczony
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zwis wieńczy dzieło!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wczoraj czytałam w majowym numerze "Optymalni" o tegorocznym Mistrzu Polski w biegu na 100 km. Michał Jędroszkowiak od 9 lat Optymalny. I do tego wykładowca na Politechnice Poznańskiej... Aż urosłam...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Skąd ja to znam? Chyba nie z autopsji? Niestety, z autopsji
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Skąd ja to znam? Ale nie ma co się przejmować. Przyjdzie pora, będzie ochota!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
To się może dla mnie przyspieszonym dziadzieniem skończyć! no i zakwaszeniem... organizmu ostatnio wieczorami nachodzi mnie ochota na inne przyjemnsci. Lato w pelni,wiec wiecie sami... piwko i 'te' sprawy
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No, super skok - gdyby nie biały odcień skóry byłbym pewny, że to Magic Johnson. Ale ten dobrze zapowiadający się WSAD wyszedł? Magic dobrym "rozgrywajkiem" był, nietypowym bo dużym. Jednak przeskoczyć go raczej nie trudno. Wszystkie wsady wyszły poprawnie jak na ramy rekreacji przystało. No... może kilka słabiej , wszak to już nie to co dawniej gdy się tłukło piłą dzień w dzień.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za moich czasów rządził Abdul Jabbar...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Za moich czasów rządził Abdul Jabbar... Ten to miał "haka", bardzo dziś niemodny rzut. No i za dużo książek, pewnie przez nie znudziło mu się rzucanie do kosza. No mi by się pewnie znudziło gdybym tyle czytał.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
1,5 godzinki biegiem... Tempo zmienne, przeplatane skokami, rzutami, pląsami, etc. W końcu po coś robili te boiska.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... W końcu po coś robili te boiska. W końcu wystarczy teraz tylko z nich korzystać. Albo nie, lepiej nie, bo sport- wiadomo- może szkodzić zdrowiu.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|