Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co ja się będę z mapami kłócił, skoro pogoda nie sprzyja...
Z jakimi małpami...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Widocznie myśl-tym razem- była szybsza niż wzrok.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zgodnie z tradycją, aby dzień świąteczny uczcić jak należy, spędziłem całe 7km w doborowym towarzystwie: 2 zające, 2 wiewiórki i ... lis. Większość to ... rudzielce.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisiaj tylko 10,5 km zato na wysokości ponad 800m npm. i w terenie górzystym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Masz tam towarzystwo innych biegaczy, albo chociażby zwierząt...
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Biegaczy nie spotkałem. Za to lisa siedzącego na środku pola. No i potężny byk ryczałt na mój widok gdy zbliżałem się do ogrodzenia w czerwonej koszulce. Gdy go mijałem, to zastanawiałem się, czy ten drut pod napięciem jest wystarczającym argumentem przed atakiem. Trochę miałem stracha, bo wielkością przypominał bizonana i ważył pewnie z pół tony.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A dzisiaj świątecznie, tylko na piątkę Ale też jest fajnie, bo pozostaje lekki niedosyt
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Piątka
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisiaj biegałem w tym samym miejscu niedaleko bunkrów po dawnej bazie amerykańskiej, gdzie były rakiety z głowicami. Bazy już nie ma od ponad 20 lat. Zostały ogrodzenia i szlabany. Zaliczyłem 13 km w terenie o dość sporych wzniesieniach.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dzisiaj biegałem w tym samym miejscu niedaleko bunkrów po dawnej bazie amerykańskiej, gdzie były rakiety z głowicami. Bazy już nie ma od ponad 20 lat. Zostały ogrodzenia i szlabany. Zaliczyłem 13 km w terenie o dość sporych wzniesieniach.
Czyli przełaje. Mnie, powodu meczu, dziś czasu starczyło na 5,5km. Czuję pewien niedosyt, ale nie ustaliłem jeszcze czego.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dziś las zapełnił się rytmicznie przebierającymi nogami. Nawet pary się potworzyły. Kto by pomyślał, że wystarczy godzinkę opóźnić przebieżkę i ... nie ma ścieżki, na której nie można kogoś pozdrowić. A!!! Z sarną cwałowałem całe 7-10m. Byliśmy w odległości 1,5-2m od siebie! Tyle że ja na ścieżce, a "ruda" w młodniaku. ... Przegrałem ten 10-cio metrowy sprint. Buciki mi zabuksowały. Dobrze, że świadków było stosunkowo mało.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dzisiaj tylko 8 km, ale za to Góra Hohenzollernów z okazałym zamkiem zaliczona.( 850 m npm.)
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Już upalnie, prawdopodobnie zmierzamy ku latu. W słońcu, po szutrach upłynęło mi dziś 7km i teraz ... czas popracować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Idę biegać w plenerze ... Spróbuję już teraz biegać systematycznie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Reniu trzymam kciuki. Zwracaj uwagę na rozgrzewkę i buty. Ja jeszcze niestety muszę przedłużyć rehabilitację ale fizjoterapeuta mówi, że wrócę do biegania.
|
|
|
|
|
|
|
|